2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Vénusz siker a Generali Arénában

Vénusz siker a Generali Arénában

Vénusz siker a Generali ArénábanHazai pályán fogadta a Miskolci-Szabadidőközpont Vénusz csapata a Tolna-Mözs együttesét. A miskolciak egyre jobb formát mutatnak, és a szombati találkozón – ahol 7-6-ra legyőzték a bajokságban (még) előttük álló tolnai lányokat – is sikerült itthon tartani a 3 pontot.

Sokan talán emlékeznek rá, milyen sikeres volt a tavalyi tavaszi szezonban a Miskolci Vénusz csapat. Akkor a jó formának köszönhetően a bronzéremig jutottak.  Az idei bajnokságban is  egyre jobban játszanak a lányok. A szombati találkozón a Tolna-Mözs együttese ellen léptek pályára, és már a meccs elején 2 gólt is berámoltak a tolnai hálóőr kapujába. Először Kovács Aliz volt eredményes, majd Garadnai távoli lövése növelte a hazaiak előnyét. A félidő előtt azonban a Tolna-Mözs szépíteni tudott, így 2-1-es hazai vezetéssel fordultak a csapatok.

A második játékrészben már több gól esett, és izgalmasabb, fordulatosabb lett a játék. A Miskolci Vénusz már 6-3-ra vezetett, amikor a tolnaiak vészkapusra váltottak és ez némileg változtatott a játék képén. Azonban ez a vendégtaktika nem jött be, a Vénuszos lányok nagyon tudatos játékkal megtartották előnyüket, és végül 7-6-ra legyőzték a Tolna-Mözs együttesét. A siker fontos volt, hiszen a csapat elsődleges célja, hogy ismét bekerüljön a rájátszásba, és ehhez az első négy között kell zárni a bajnokság első szakaszát.

 

Miskolci- Szabadidőközpont Vénusz – Tolna Mözs 7-6 (2-1)

 

Sárréti Géza (Miskolci-Vénusz): Gratulálok a játékosoknak! A lányok megpróbáltak fegyelmezetten és jól játszani, ami a mérkőzés nagy részében sikerült is. Egy szimpatikus, jól felkészített ellenféllel szemben sikerült itthon tartanunk a 3 pontot.

 

Pálinkás János (Tolna-Mözs): A szezon legrosszabb játékával jöttünk le a pályáról. Egyetlen játékosom sem tudott kimagaslót alkotni. A csapat védekezésén kell javítanunk, bár ez volt eddig az erősségünk. A vészkapus játékunk – akár a Vesta ellen – csak az eredmény szépítésére volt elég.

 

Miskolci-Szabadidőközpont Vénusz: Kiss, Kovács, Csepregi, Garadnai, Váradi, Szőke, Ivanics, Kresák, Balovics, Lengyel, Katona

Gólok: Garadnai (3); Kovács; Balovics; Csepregi; Váradi

 

Tolna-Mözs: Molnár, Kovács, Varga, Simon, Hodován, Folk, Baki, Pfundtner, Mausz

Gólok: Baki (3); Hodován (2); Simon

 

Játékvezetők: Varga, Radványi, Kassai

 

Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában Vénusz siker a Generali Arénában

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek