2024. 04. 29. hétfő

Péter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Robbie Williams-koncert élőben a szegedi Belvárosi moziban

Robbie Williams-koncert élőben a szegedi Belvárosi mozibanMűholdas közvetítés segítségével a szegedi Belvárosi moziban is élőben lehet megtekinteni és meghallgatni Robbie Williams kedd esti londoni koncertjét. Dömény Ágnes, a szegedi Belvárosi mozi sajtóreferense hétfőn közölte: a brit popsztár show-ját a koncert egyetlen hazai nyilvános vetítésének közönsége HD csúcsminőségű képi és 5.1-es dolby digital hangzásban élvezheti. Európa 23 országában csupán néhány ezer ember nézheti élőben a koncertet. Eddig példa nélküli próbálkozásról van szó, hiszen ilyen jellegű koncertet élőben még nem láthattak a kontinens mozi- és zenerajongói.

 

Ausztráliában és Dél-Afrikában is lesz vetítés, de csak egy hónappal később, novemberben láthatja a fellépést az ottani közönség. Robbie Williams keddi fellépésére – ami a BBC Electric Proms koncertsorozata keretében a londoni Roundhouse-ban lesz – már minden jegy elkelt.

Az énekes legutóbb három éve adott élő koncertet az Egyesült Királyságban. A sztár novemberben megjelenő Reality Killed the Video Star című albumát mutatja be; a régi és új dalokat is vonós- és fúvós-szekcióval kiegészítve hallhatja a közönség. Az előadás rendezője Trevor Horn, aki az új album producere is volt.

Az MTI-hez néhány héttel ezelőtt eljuttatott korábbi tájékoztatásban az szerepelt, hogy a koncertet a fővárosi Művészetek Palotájában és a kecskeméti Malom moziban tekintheti meg a nagyközönség, ám a mostani információ szerint erre csak Szegeden lesz lehetősége a hazai Robbie Williams-rajongóknak.

 

(MTI)
 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…