2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Önismeretóra Somától

A Soma Mamagésa művésznevet viselő Spitzer Gyöngyi neve bizonyára ismerősen cseng a legtöbbek számára; Soma énekes, műsorvezető és újságíró.

Írói tevékenysége is említésre méltó, hiszen 1999-ben kezdett el publikálni és idén már a kilencedik könyve jelent meg az Egységben önmagammal címmel. A művésznő könyveiben rendhagyó módon életmód tanácsokat ad és tapasztalatait felhasználva egyfajta lelki tréning segítségével igazítja el olvasóit az élet útvesztőjében.

Soma karrierje során saját albumot adott ki, együttesben énekelt és a Megasztár zsűrijeként is sokan megismerhették. Sokoldalúságát sikerült bebizonyítania a nagyérdeműnek; könyveiben is változatosan közelíti meg a lélektani problémák és önismeret témáját. Soma ismert a nyitottságáról és őszinteségéről, így írásain keresztül is ilyen stílusban szól olvasójához.

Az Egységben önmagammal című könyvével kapcsolatban Soma úgy érzi, hogy egy korszak lezárult (a számmisztika szerint a 9-es a számsor vége). Célja e könyvben az életszemléletének és világlátásának a legjobb tudása szerinti átadása. Soma legújabb könyvében három előadást ismerhet meg az olvasó, melyek sorrendje tudatosan lett kialakítva. Az Egységben önmagammal segít önmagunk mélyebb megismerésében, eligazít az élet nagy kérdései között. Sokunk elmélkedik olyan kérdéseken, mint az élet célja, értelme. Ha ezeket sikerül megválaszolnunk, akkor megvalósíthatjuk céljainkat s egyben önmagunkat is. Vágyaink megvalósítása során kerülhetünk egységbe önmagunkkal, a világgal és a másik nemmel.

Soma tudatos lépésekre biztatja olvasóját; mindannyian képesek vagyunk a sorsunkat alakítani, csupán rajtunk múlik a sikerünk. Az Egységben önmagammal segít az önmegvalósításban, az önmagunkra találásában, eligazítást ad az élet színes kavalkádjában, a szexualitás témáját is érintve. Soma az élettapasztalatait és valós történeteket felhasználva tette írását még megfoghatóbbá az olvasói számára. A könyv első előadása A női öntudatra ébredés jelentősége címet viseli és segít a nőknek megismeri önmagukat. A második előadás, a Merre van az utam? – választható változások az útkeresésben igazít el, míg a harmadik előadás, az Egységben önmagunkkal és a másik nemmel elsősorban az önmagunkkal való egyensúly megtalálásában segít.

Az Egységben önmagammal központi témája önmagunk megismerése és az életútkeresés. Soma könyvét szívesen fogják kezükbe venni mindazok, akiket foglalkoztatnak az élet filozofikus kérdései, válaszokat szeretnének kapni és jobbá szeretnék tenni életüket. Aki már olvasott könyvet Somától tudja, hogy a Soma gördülékenyen, érthető stílusban és őszintén szól olvasójához, így az olvasás kellemes élménnyé válik, melybe könnyen belefeledkezhetünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek