2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Budapest – a megunhatatlan főváros

Az Egy hét a városban című könyvben az Egy nap a városban című blogukról ismert, újságíróként dolgozó Szűcs Ádám és Magyarósi Csaba mutatja be, vagyis inkább megszeretteti olvasójával a magyar fővárost (ha eddig még nem szerette).

A szerzők célja a blogukkal az volt, hogy Budapest egy szerethető oldalát mutassák be, és olyan dolgokról írjanak, amikért rajongani lehet. Ezt a vonalat folytatják könyvükben is; témájukat alaposan körüljárják, így a sokszínű Budapest számos aspektusból bemutatásra kerül; e könyv valószínűleg még a tősgyökeres budapestieket is újdonságokkal fogja elkápráztatni.

Az Egy hét a városban kiváló útikalauz, mely naprakészségével eligazít nem csupán a fővárosi látványosságok, hanem Budapest legjobb helyei között is. Szűcs és Magyarósi Budapestet egy hét alatt mutatják be, napi lebontásban, garantálva, hogy minden napra jut valami érdekes. Az olvasó megismerheti többek között a legjobb pékségeket és szórakozási lehetőségeket, Budapest különleges helyeit, megtudhat egy-két érdekességet a főváros történelméről és fokozatosan ébredhet rá, hogy Budapest még annál is érdekesebb város, mint eddig hitte; a fővárosi programlehetőségek és látnivalók tára szinte kimeríthetetlen.

Szűcs és Magyarósi gondoskodnak róla, hogy az olvasó céltudatosan igazodjon el a fővárosban és tudja, hogy mire érdemes költeni vagy mit érdemes kipróbálni, megnézni. A bloggerek sokszor humoros stílusban, őszinteséggel vallanak tapasztalataikról, így a képekkel illusztrált könyv olvasása garantáltan élménnyé válik; a könyvből megszerzett tudás könnyen kamatoztatható egy-egy fővárosi túra során vagy akár akkor is, ha vidéki vagy külföldi barátunknak szeretnék megmutatni a várost.

Végre egy izgalmas útmutató a fővárosról, mely mellőzi a számos Budapestről szóló útikalauz sablonosságát. E könyvben élet van; a lendületes írás kiváló kedvcsináló, érdekes, részletes és hasznos információkat is tartalmaz; a szerzők kellő alapossággal jártak körbe számos városrészt és létesítményt, valamint vettek részt programokon és mindezt részletesen dokumentálták, hogy az olvasó segítségére lehessenek.

Az Egy hét a városban kiváló olvasmány mindazoknak, akik szeretnék jobban megismerni vagy egy új szemszögből látni Budapestet, a könyv egyúttal kiváló ajándékként szolgál a főváros szerelmeseinek. Azok is egyedi programötleteket meríthetnek a könyvből, akik már jól ismerik a fővárost, így az Egy hét a városban megfelelő inspirációt adhat mindazoknak, akik ki szeretnének szakadni a komfortzónájukból, valamint olyan újdonságokat kipróbálni és olyan új helyeket szeretnének megismerni, amelyek létezéséről eddig nem is tudtak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek