2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Michael Jackson és Taylor Swift tarolt az Amerikai Zenei Díj-gálán

Michael Jackson és Taylor Swift tarolt az Amerikai Zenei Díj-gálán

Michael Jackson és Taylor Swift tarolt az Amerikai Zenei Díj-gálánPosztumusz elnyert négy díjával Michael Jackson egyedülálló az American Music Awards történetében, ám az idei díjátadó nagy nyertese mégis Taylor Swift countryénekes lett, aki öt elismerést vehetett át, köztük az év legkedveltebb előadóművészéét is. Vasárnap este a pop-rock, valamint a soul, rhythm and blues kategóriában nevezték az év legkedveltebb férfi előadóművészének Michael Jacksont. Number Ones című 2033-as válogatáslemeze szintén díjat kapott mindkét zenei kategóriában. A néhai sztár díjait testvére, Jermaine vette át, aki csillogó fehér kesztyűt viselve emlékeztetett fivérére.

Mint mondta: Michael üzenete sokkal fontosabb minden díjnál, és örökké élni fog. „Mindenkiben meglátta a jót és azt akarta, hogy mindenki jót tegyen. Mindig a szeretet volt az első számára” – fejtette ki.

A zenei betétekkel, látványos fellépésekkel tarkított gálaest folyamán Whitney Huston az I Didn’t Know My Own Strength című számát adta elő a színpadon. A 46 éves előadót kiemelkedő zenei és emberbaráti munkásságáért nemzetközi díjjal jutalmazták.

Az American Music Awards az év legtöbb lemezt eladó és a rádiókban legtöbbet játszott művészeinek teljesítményét ismeri el nyolc kategóriában. A nyertesek listája a rajongók online szavazása nyomán alakult ki.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek