2024. 07. 1. hétfő

Tihamér, Annamária
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
jovo-heten-derul-ki-mi-lesz-a-michael-jackson-koncertjegyekkel

Jövő héten derül ki, mi lesz a Michael Jackson koncertjegyekkel

jovo-heten-derul-ki-mi-lesz-a-michael-jackson-koncertjegyekkelA jövő hétre ígértek tájékoztatást a Londonban ez év júliusától tervezett mintegy ötven Michael Jackson koncert szervezői arról, hogy esetleg visszafizetnék a már megvásárolt jegyeket. Az AEG Live rendezőiroda azt tanácsolta a már megvett belépők tulajdonosainak, hogy azt előrelátható visszavásárlás érdekében őrizzék meg.

Mintegy kilencszázezer jegyet adtak el órák alatt a – július 13-tól jövő év márciusáig – Londonba tervezett előadásokra. A hivatalos eladóhelyeken a jegyek 50-75 angol fontba kerültek, de a VIP-jegyek ára elérte a 770 fontot is. A koncertsorozattal tért volna vissza a színpadra először 1997 óta a csütörtökön elhunyt popsztár.
 
Az 50 éves, tizenháromszoros Grammy-díjas énekes világsztár, akinek halálát európai idő szerint péntek hajnalban jelentették be, a délkelet-londoni Greenwich közelében lévő, 20 ezer fős befogadóképességű O2 rendezvénycsarnokban tervezte a nagy visszatérést, több mint egy évtizedes turnészünet után.

A nagy-britanniai jegyforgalmazók már a haláleset után felhívták a jegytulajdonosok figyelmét arra, hogy a tragédia nyomán természetszerűleg teljes jegyár-visszatérítésre számíthatnak, de ez csak abban az esetben garantált, ha hivatalos értékesítőtől – közvetlenül az O2 csarnoktól, vagy a rendezvénnyel kapcsolatban álló szerződéses terjesztőktől – vették a belépőt.

A nem szerződéses cégektől vagy magánszemélyektől – például az eBay internetes adásvételi portálon – vásárolt jegyekért a hivatalos forgalmazók nem tudnak felelősséget vállalni, ebben az esetben a felek megegyezésétől függ, hogy a jegytulajdonos visszakapja-e a pénzét.

A hivatalos internetes értékesítés beindulásának pillanatától óránként átlagosan 40 ezer jegy fogyott, és már márciusban mind a 750 ezer belépő elkelt.

 

/MTI/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek