2024. 05. 6. hétfő

Frida, Ivett
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
Hírességek Michael Jackson búcsúztatásán

Hírességek Michael Jackson búcsúztatásán

Hírességek Michael Jackson búcsúztatásánStevie Wonder és Mariah Carey is jelen lesz Michael Jackson keddi búcsúztatásán a Los Angeles-i Staples Centerben; egykori barátja, Elizabeth Taylor, valamint volt felesége, Debbie Rowe viszont nem vesz részt a nyilvános gyászszertartáson. Az 50 éves korában váratlanul elhunyt pop sztártól talán minden idők leglátványosabb ilyen rendezvényén köszönnek el rajongói. A 20 ezer főt befogadó stadionban a hely idő szerint délelőtt 10-kor kezdődő búcsún ott lesz Brooke Shields, Usher, Lionel Richie, Kobe Bryant, Jennifer Hudson, John Mayer és Martin Luther King III is – közölte a Jackson-família.

Elizabeth Taylor hétfőn Twitter-üzenetben közölte, hogy nem megy el a Staples Centerbe, egyedül búcsúzik el egykori barátjától. „Nem hiszem, hogy Michael azt szerette volna, hogy megosszam a fájdalmamat milliókkal (…) amit érzek, az csak ránk tartozik” – fogalmazott.

Debbie Rowe, Jackson volt felesége, két idősebb gyerekének anyja hétfőn tudatta, hogy eredetileg tervezte, de mégsem megy el a szertartásra. Ügyvédje közölte: az ellene irányuló médiatámadások egyértelművé tették, hogy jelenléte csak zavaró tényező lenne a rendezvényen, amelynek kizárólag Michael örökségéről kell szólnia.

A kisorsolt ingyenes jegyekért több mint 1,6 millióan jelentkeztek, akik közül mindössze 8750-en kaptak 2-2 jegyet. Az eBay portálon egyesek 3 ezer dollárért kínáltak jegyeket.

A British Airways brit légitársaság járataira hirtelen megugrott a foglalások száma. A Virgin tengerentúli, San Franciscóba, Las Vegasba és Los Angelesbe tartó gépei tele vannak rajongókkal. Ez Diana hercegnő búcsúztatásának amerikai verziója, az emberek ott akarnak lenni, másokkal közösen akarnak búcsúzni – fogalmazott Paul Charles, a légitársaság szóvivője.

Az Egyesült Államok mintegy 50 mozijában élőben közvetítik a gyászszertartást Los Angelestől a kansasi Topekán át a fővárosig, Washingtonig – mondta el a Cinedigm Digital Cinema szóvivője.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek