2024. 05. 11. szombat

Ferenc
1 EUR 388 HUF
1 GBP 451 HUF

Praktikus műanyag konferenciaszékek

Sok esetben ma már műanyagokat használunk a hagyományos anyagok helyett, ugyanis általában olcsóbbak, ellenállóbbak, így a népszerű fa Chiavari székeknek is megvan ma már az erős, törhetetlen műanyag változata.

A konferenciaszervezők, illetve helyszínek bérbeadói tisztában vannak azzal, hogy egy rendezvény sikeréhez jelentős mértékben hozzájárul a berendezés komfortja, esztétikája. A speciális bankettbútorok funkcionálisak, dekoratívak, kényelmesek, tartósak, továbbá könnyen tisztíthatók, mozgathatók és tárolhatók. Vannak események – esküvők, bankettek, gálák, díjátadók -, amelyek díszesebb ülőhelyeket igényelnek, például Chiavari székeket.

Rendezvényhelyszínek speciális berendezése

A különféle rendezvények lebonyolítására alkalmas helyszíneken a szervezőknek biztosítaniuk kell a tárgyi és technikai feltételeket. A Dublino nagy igénybevételre tervezett konferenciaszékeket és speciális, összecsukható asztalokat kínál bármilyen rendezvényhez.

A forgalmas helyszínek berendezéseit úgy kell megválasztani, hogy a tér gyorsan és egyszerűen átrendezhető legyen az aktuális igényeknek megfelelően. Ennek érdekében hasznos, ha a székek könnyűek, rakásolhatóak vagy összecsukhatóak, egyszerűen mozgathatóak, illetve a konferenciaasztalok flexibilisek, összecsukhatóak, egyszerűen szállíthatóak.

Az elegancia megtestesítői, a Chiavari székek

Biztosan ült már Ön is esküvőn, banketten vagy más elegáns rendezvényen a nagy múltú Chiavari székek egyikén, hiszen számos eseményen, rendezvényhelyszínen választják ezt a típust. Népszerűségét tetszetős formájának, komfortos kialakításának köszönheti, nem véletlenül választotta ezt a típust Viktória királynő is az ebédlőjébe, illetve ajándékozták egy példányát XIII. Leó pápának, vagy ültette erre vendégeit JFK és Jackie Kennedy az esküvőjén. A szék “feltalálása” Giuseppe Gaetano Descalzi asztalos nevéhez fűződik, ő tervezte és készítette el az első darabot 1807-ben, a köznyelvben mégis amerikai típusú esküvői szék néven illetik a híressé vált menyegző óta.

A Chiavari jellegzetessége a bambuszszerű kecses váz, az előkelő és a kifinomult megjelenés, és ez teszi még 200 év múltán is közkedveltté.

Modern, műanyag Chiavari szék

A Chiavari székeknek az eredeti, fából készült verzió mellett számos változata létezik, készülnek ma már alumínium és műanyag vázas, illetve összecsukható alternatívák is különböző színekben. Ez pedig lehetővé teszi, hogy számos esemény kedvelt konferenciabútora legyen, hiszen a váz és a kárpit színe az alkalomhoz szabható. Elegáns rendezvényeken kedveltek az arany, a fehér és a fekete színű változatok mind fából, mind pedig műanyagból.

A műanyag Chiavari székek váza erős, törhetetlen plasztikból készül, ellenáll minden vendéglátóipari igénybevételnek, így nagyszerű bútora lehet banketteknek, esküvőknek és más rendezvényeknek. Praktikus a tépőzáras, levehető, kopásálló párna, amely könnyen tisztítható és szükség esetén cserélhető. A székek rakásolhatók is! /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

125912
Kepes András a kétezres évek elején volt a lokálpatrióta „Vendégségben Miskolcon” programban a város vendége. Most, május 11-én azonban újra itt lesz …