2024. 05. 11. szombat

Ferenc
1 EUR 388 HUF
1 GBP 451 HUF

Csempészd be az évszakokat az otthonodba!

A modern, városi ember sok időt tölt zárt terekben, hiszen a munkája, a szórakozása is oda köti, és sokaknak az otthonában sincs lehetősége a szabadba vonulni terasz, kert hiányában, éppen ezért előszeretettel dekoráljuk a lakásainkat az évszakoknak megfelelően. 

Az évszakok változása, hangulata arra késztet, hogy a részesei legyünk mi is a csodának. Ezt a vágyunkat tökéletesen kiélhetjük a lakberendezésben. Leginkább a kiegészítők alkalmasak arra, hogy teret engedjenek ennek a törekvésnek, hiszen egy párnahuzat, egy takaró, különböző dísztárgyak szezonhoz igazítása nem nagy befektetés, a Dublino Home dekoráció kínálatában színvonalas darabokat találsz. Mutatunk néhány ötletet, hogyan alakíthatod otthonodat a különböző szezonokhoz.

A lakásod a természettel együtt újjáéled

A tavasz valódi eufóriát jelent a hosszú szürke hónapok után, végre hosszabb időre is jól érezzük magunkat a szabadban, visszatérnek a színek, az illatok a természetbe. Az évszakra jellemző frissességet, vidámságot a lakásokba is becsempészhetjük különböző kiegészítőkkel.

Itt az ideje annak, hogy a súlyos, sötét színű függönyöket lecseréljük, és minél több napfényt engedjünk az otthonainkba! Élénk színű textíliákkal feldobhatjuk a szürkeséget, a napfény ragyogását vihetjük az enteriőrökbe, eljött a sárga és narancs párnák, függönyök, plédek ideje! Ha túl soknak találod, kombinálhatod kékkel, az ég színével.

A tavasz érzetét fokozhatod különféle üde szobanövényekkel, amelyek nemcsak hangulatosak, de a levegőt is tisztítják. A legszebb hatást azonban friss, vágott virágokkal érheted el.

Mindannyiunk kedvenc évszaka

Nyáron mindent egyszerűbbnek érzünk, hiszen a nap süt és a természet ereje teljében van, minden színes és friss körülöttünk, ráadásul ez a szabadságok, a pihenés időszaka. És el sem kell utazni ahhoz, hogy egy trópusi paradicsomban érezzük magunkat, ugyanis az atmoszféra bambusz bútorokkal, virágmintás textilekkel, dekorációkkal és sok-sok növénnyel megteremthető. Birtokba vehetjük a teraszokat, erkélyeket, kerteket is, és akár ki is költöztethetjük a nappalit, az étkezőt erre a néhány hónapra. Nagyszerű kültéri bútorokkal, kiegészítőkkel komfortossá, otthonossá tehetjük otthonunkat.

Színes ősz után meghitt tél

Bár ősszel újra visszakuckózunk a lakásainkba, a színpompás ősz eleje még tartogat gyönyörű és akár meleg napokat is. A természet színpompája az otthonokban is megjelenhet, melegséget csempészhet az egyre hidegebb napokba. A természetes, puha anyagok és persze egy kandalló is melegséget sugároz, így ne fukarkodj velük! A szezonális dekorációk között megjelennek a mécsesek, gyertyák, fényfüzérek, előkészítik a következő időszakot.

A tél első fele várakozással teli, hiszen a karácsony az egyik legszebb ünnepünk. Az ünnepi hangulathoz nemcsak az adventi fényekkel, dekorációkkal, karácsonyfával járulhatunk hozzá, hanem a melegséget sugárzó szőnyegekkel, takarókkal, puha párnákkal is.

Meríts inspirációt az évszakokból, és hangold lakásodat azok hangulatához dekorációk, textilek segítségével!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

125912
Kepes András a kétezres évek elején volt a lokálpatrióta „Vendégségben Miskolcon” programban a város vendége. Most, május 11-én azonban újra itt lesz …