2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Szexi Mikulás-csaj lett Nyári Darinkából

A színésznő egy fotózáson öltötte magára a merész jelmezt, ezzel pedig jelentősen kilépett a komfortzónájából. Darinkát 12 kilós fogyása miatt egyre több hasonló felkérés találja meg, ezek pedig, ahogy ő fogalmaz ezek komoly kihívások, mert még mindig keresi a benne rejlő nőt. 

„Minden ilyen fotózással a saját határaimat feszegetem. Nem vagyok egy nagyon kihívóan öltözködő nő. Voltam már nagyon ledér a színpadon, de az mégis más, mert csak egy szerep kedvéért történt, egy karakterbe bújtam. Itt viszont Nyári Darinkának kell szexinek lennie, ami számomra nem olyan könnyű – kezdte a színésznő.

„Idén tavasszal rátaláltam egy testsúlycsökkentő innovátorra, ami csupa-csupa hasznos gyógynövényt tartalmaz. Jó kis anyagokból áll, ilyen például a banaba fa levele, amely a Fülöp-szigeteken terem, a helyi gyógyítók azt mondják, hogy a hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, a többi pedig kiürül. De ott van az indiai csalán, amit én csak soványságfaktornak hívok, ez az anyagcsere felturbózásáért és a vérzsírszint csökkenéséért felelős. Nem kellett lemondanom a kedvenc ételeimről, a kúra hatására jóval kisebb adagokkal jól lakom. Ledobtam 12 kilót és saját magammal is sokkal jobban ki vagyok békülve, ennek ellenére keresem a bennem lévő nőt. Sokan mondják, hogy megváltozott a kisugárzásom is, sokkal dögösebb lettem, de nekem ez fura, mert sokszor nem érzem magam kihívónak, mégis így lát már a környezetem” – magyarázta a Darinka, akinél komoly határai vannak a magamutogatásnak. 

 „A meztelenkedésig biztosan nem mennék el, a fehérnemű és a fürdőruha is nagy kihívás. Azért csak elmúltam már negyvenéves, vannak dolgok, amik már nem férnek bele, de keresem az egyensúlyt, hogy mi az, amiben jól érzem magam, de mégis belefér a határaimba, és mások számára sem megbotránkoztató” – tette hozzá a családanya, aki gőzerővel készül az ünnepekre. „Zoé már 11 éves, úgyhogy mi már lebuktunk, tudja, hogy nem a Mikulás, Jézuska vagy a húsvéti nyuszi hozza az ajándékot, így nem kell osonni. Ezt nagyon sajnálom, mert ezek az apró csodák nagyon fel tudják dobni a gyerekeket. Azonban egyszer az ablakból végig nézte, hogy szétszórjuk az ajándékokat a kertben, és akkor már nem tudtuk magunkat kimagyarázni” – mesélte nevetve Darinka.

„Nagyon fontosnak tartjuk a hagyományápolást. Mivel szerb származású vagyok, gyerekkorom óta mindig dupla ünnepem van, mert az ortodox ünnepek máskor vannak. Fontosnak tartjuk, hogy a lányunknak is továbbadjuk a hagyományokat. A szerb karácsonynál például nem a fa alá hozza a Jézuska az ajándékot, hanem az asztal alatti szalmába. A férjem pedig erdélyi származású, azokat a szokásokat is ápoljuk” – mondta a jóképű színész, Kiss Ernő Zsolt felesége.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szombat hajnalban kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház egyik szobája, valamint a tetőszerkezete Halmajon, a Széchenyi úton. Az encsi …

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …