2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

„Öltözz Pirosba! 2014 február 14.”

Pirosban a Miskolci Szimfonikus Zenekar
A szerelmesek napján, február 14-én ismét pirosba öltözik az ország a Szemem Fénye Alapítvány „Öltözz Pirosba!”elnevezésű kampánya alkalmából.

Az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő programhoz bárki csatlakozhat egy-egy piros kiegészítőt, vagy ruhadarabot viselve, mellyel együttérzését fejezi ki a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek és családjaik felé. A részvételi lehetőségek tárháza végtelen. Az akcióba bárki bekapcsolódhat, részvételi feltétel csupán valamilyen piros kiegészítő, ruhadarab. Ehhez a lelkes kezdeményezéshez csatlakozik február 14-én a Miskolci Szimfonikus Zenekar valamennyi zenésze, akik elkövetkező koncertjük próbáján pirosba bújva gondolnak a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő apróságokra. Ez alkalommal nem csak a kezdeményezéshez való csatlakozásukkal, de játékukkal is erőt és kitartást kívánnak a beteg gyermekeknek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy márkás karórával elérhető, hogy az emberek tekintete a csuklóra szegeződjön. Továbbá meglepetésnek is kiválóak, hiszen magabiztosságot lehet velük…

További cikkek