2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy férfivel szemben.

A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Selyemrét utcában 18 óra 15 perckor a helyi 61 éves S. Tibor előzetes szóváltás nélkül egy bottal bántalmazott egy férfit. A bejelentést követően a rendőrjárőrök azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a garázdát.

 

A megye rendőri szervei 2014. február 13-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság két férfivel garázdaság, míg egy tolvajjal szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az Encsi Rendőrkapitányság egy főt vett szabálysértési őrizetbe lopás miatt. 

 

 Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást három esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság, illetve egy alkalommal az Encsi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…
Álságos portékák
Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyulánál. F…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…