2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy férfivel szemben.

A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Selyemrét utcában 18 óra 15 perckor a helyi 61 éves S. Tibor előzetes szóváltás nélkül egy bottal bántalmazott egy férfit. A bejelentést követően a rendőrjárőrök azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a garázdát.

 

A megye rendőri szervei 2014. február 13-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság két férfivel garázdaság, míg egy tolvajjal szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az Encsi Rendőrkapitányság egy főt vett szabálysértési őrizetbe lopás miatt. 

 

 Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást három esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság, illetve egy alkalommal az Encsi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …