2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Megjelent Tihanyi Tóth Kinga „Vedd a szavam tenyeredbe” című verses kötete

Megjelent Tihanyi Tóth Kinga „Vedd a szavam tenyeredbe” című verses kötete

A kötet érdekessége, hogy a „rajongók” akarata érvényesült, amikor a szerző magánkiadásban végül kiadta verseit. Kinga több mint három éve szórakoztatja az oldalán olvasgatókat, versekkel, írásokkal, novellákkal, és egy komplett regényt is írt egy év leforgása alatt, amit szintén részenként a privát közösségi oldalán megjelenített. 

 

Az elmúlt években számos profi irodalmi műsorba beleszerkesztették verseit, gyermekek és műkedvelő felnőttek indultak versmondó versenyeken verseivel, sőt idén tavasszal egy pedagógiai program keretében egyik versét elemezték az általános iskolások Boldogság órán. Még márvány sírfelirat is készült egyik verse részletéből. Kapott fotókat falra tett, kinyomtatott verseiről, video felvételekről. És nagyon sok visszajelzést arról, hogy az olvasók szeretnének már egy kötetet.

 

Először a rajongók megszavazták a közösségi oldalon, hogyan nézzen ki a borító, majd a címet is. Végül november elején megjelent a közös „gyermek”, amit a szerző honlapján lehet megvásárolni.

 

Tihanyi Tóth Kinga eredetileg színésznő, a Győri Nemzeti Színház tagja volt sokáig, (főbb szerepei: Charlotte Corday – Marat halála, Süni – Padlás, Mathilde – Vörös és fekete, Sandy – Grease, Natasa- Éjjeli menedékhely, Katóka –  Csókos asszony stb.). Most kapcsolat-megmentő coach-ként él. Gyermekeknek szóló 5 szereplős zenés mese színdarabjait eddig 1300 feletti számban játszotta a Tihanyi Vándorszínpad az elmúlt 24 évben.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …