2024. 07. 3. szerda

Kornél, Soma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Véget értek a BME Egyetemi Napok

Immár negyedik alkalommal rendezték meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hagyományossá vált fesztiválját, mely ezúttal új helyszínen, a BME új, lágymányosi épületeinél zajlott.  A hangulat kiváló volt, a fellépők kitettek magukért – várjuk a jövő évi folytatást.

Nem kezdődtek felhőtlenül az események, hisz a keddi jegykiadás és beléptetés majdnem káoszba fulladt – egyszerre próbáltak bejutni a bérletet illetve napijegyet váltók, és az ezeket elővételben megvásárlók is. A kisebb rendezvényeknél nem lehetett észrevenni a bajt, ám a Tankcsapda fellépése mintegy fél órás késéssel kezdődhetett csak el, hisz még rengetegen – akik közül sokan valószínűleg főként a debreceni együttesre voltak kíváncsiak – a jegyárusító standoknál sorakoztak csupán.

A benti atmoszféra azonban vélhetően végül kárpótolta a sokáig ácsorgókat is – nem csak a Tankcsapda (és a többi előadó) nyújtott jó teljesítményt, a közönségre sem lehetett panasz. A szerdai nap óta sikeres magyarországi bemutatkozást tudhat magáénak az immár Európa-szerte ismert román Edward Maya is, és az Irie Maffia vezérletével a csütörtöki nap is remekül sikeredett.

Mindhárom nap a Dumaszínház kiválóságai alapozták meg a korán érkezők jókedvét, majd a fentebb említett esti koncerteket követően lemezlovasok fokozták tovább a hangulatot éjfél után – melynek talán csak a másnap reggel a szokásosnál valószínűleg jóval kevesebb diáknak előadást tartó professzorok nem örültek felhőtlenül. Azonban immár ők is megkönnyebbülhettek, hisz a fesztivál – a Living Room-beli pénteki záróbulit követően idénre véget ért – folytatás egy év múlva az V. BME Egyetemi Napokon.

DicsukD


Fényképek: Stiber Judit

 

További képek a galériában

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …
„Elf Bar” roadshow
Tavasszal közel nyolcszáz fiatalt szólított meg országjáró körútján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága a NAV Képzési, Egészségüg…