2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Új kiadványokkal mutatkozik be egyszerre öt helyen Miskolc

Új kiadványokkal mutatkozik be egyszerre öt helyen Miskolc

Új kiadványokkal készült a pünkösdi hosszú hétvégére a miskolci TDM – alig egy hete került ki a nyomdából a 365 nap Miskolcon magyar nyelvű városbemutató kiadványuk, az elmúlt héten pedig a német és lengyel miskolci imázskiadvány is megjelent.

Az időzítés nem volt véletlen – a pünkösdi hétvégén egyszerre van jelen a város turisztikai kínálata az Alföld három nagyvárosában, Szegeden, Kecskeméten és Nyíregyházán, valamint mutatkozik be Linzben, a Linzi Magyar Napokon és a Krakkói Bornapokon.

A miskolciak arra vállalkoztak, hogy három napon át népszerűsítik városuk és csodálatos hegyvidékük látnivalóit, programjait. Lehetőség van arra, hogy az odalátogatók saját élményeiket elmondják, a vendégváró miskolciak pedig elmesélik, milyen újdonságokkal vagy éppen régóta kedvelt eseményekkel várják azokat, akik az idén látogatnak el hozzájuk. A játékos kedvűek a memóriájukat a miskolci látnivalókról készült memóriajátékkal is próbára tehetik, amivel a szerencsésebbek olyan ajándékokra tehetnek szert, melyek birtokában rögtön útnak is indulhatnak Miskolc felé. Többek között lillafüredi kisvonatozást, családos múzeumi belépőt, ajándéktárgyakat osztanak ki a nyertesek között. Miskolc és környéke látnivalóit, eseményeit nemcsak a beszélgetésekkel elevenítik fel, hanem számos kiadvánnyal is láthatóvá teszik.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek