2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

El akarta ütni haragosát

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt P. László 28 éves kazincbarcikai lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. május 16-án, Kazincbarcikán a Jószerencsét és Mikszáth Kálmán út kereszteződésében közlekedett személygépkocsijával a fiatalember, aki korábbi nézeteltérésük miatt autójával szándékosan elgázolta az ott gyalogosan közlekedő 32 éves helyi férfit és a vele együtt lévő 27 éves nőt.

A 28 éves gázoló ezt követően kezében egy késsel kiszállt a gépjárműből és a másik férfit üldözni kezdte, miközben megöléssel fenyegette.

A férfi nem sokkal ezután feladta magát a közeli rendőrkapitányságon. Gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek