2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Nyolcszáz vén diák a városi ballagáson

Hagyományosan idén is rendeznek városi ballagási ünnepséget Kazincbarcikán. A szép tradícióra április 28-án – csütörtökön – délután két órakor kerül sor a Városháza előtti Fő téren.

Csodálatos látványt nyújt ilyenkor Kazincbarcika belvárosa; sok-sok virág mindenhol és ünneplőbe öltözött tömeg kígyózik az utcákon. 2011-ben öt barcikai középiskola 27 végzős osztályának, 769 diákja búcsúzik egyszerre a várostól, egykori iskolájától. A hagyományos városi ballagási ünnepségen a köszöntők és ünnepi műsor mellett idén is átadják az arra legérdemesebbeknek Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét. Az iskolák saját intézményi ballagási ünnepségüket másnap, vagyis április 29-én tartják. A Ságvári Endre Gimnázium, a Surányi Endre Szakképző Iskola és Kollégium, továbbá a Jókai Mór Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 15 órától. A Deák Ferenc Szakképző és Művészeti Szakközépiskola, valamint a Don Bosco Általános Iskola, Szakiskola, Szakközépiskola és Kollégium 16 órai kezdéssel.

(Az Irinyi János Szakközépiskola és Kollégium nem vesz részt a városi ballagási ünnepségen)

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…