2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Nyolcszáz vén diák a városi ballagáson

Hagyományosan idén is rendeznek városi ballagási ünnepséget Kazincbarcikán. A szép tradícióra április 28-án – csütörtökön – délután két órakor kerül sor a Városháza előtti Fő téren.

Csodálatos látványt nyújt ilyenkor Kazincbarcika belvárosa; sok-sok virág mindenhol és ünneplőbe öltözött tömeg kígyózik az utcákon. 2011-ben öt barcikai középiskola 27 végzős osztályának, 769 diákja búcsúzik egyszerre a várostól, egykori iskolájától. A hagyományos városi ballagási ünnepségen a köszöntők és ünnepi műsor mellett idén is átadják az arra legérdemesebbeknek Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét. Az iskolák saját intézményi ballagási ünnepségüket másnap, vagyis április 29-én tartják. A Ságvári Endre Gimnázium, a Surányi Endre Szakképző Iskola és Kollégium, továbbá a Jókai Mór Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 15 órától. A Deák Ferenc Szakképző és Művészeti Szakközépiskola, valamint a Don Bosco Általános Iskola, Szakiskola, Szakközépiskola és Kollégium 16 órai kezdéssel.

(Az Irinyi János Szakközépiskola és Kollégium nem vesz részt a városi ballagási ünnepségen)

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum