2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ne lopj! az arttérben

Minden változik. Mozog. Fejlődik. Alakul. De biztos pontok kellenek. Fogódzók. Helyek. Találkozások. Arttér-találkozások.  Jöjjenek, beszélgessünk új helyszínen, új köntösben! A 2016-os tavaszi évad harmadik beszélgetését:

május 04.-én szerdán 17 órától Ne lopj! címmel szervezzük a Via Pianoban.

A tíz parancsolat egyik tétele: ,,Ne lopj!” Mi emberek gyarlók vagyunk és minden nap, azt tesszük! Még ha nem is fizikálisan, a szó legszorosabb értelmében, de azt csináljuk! Lopjuk egymás idejét, szavait, sőt még gesztusait is. Ha valami elnyeri a tetszésünket, másnap már beépítjük kommunikációnkba, mintha az mindig is a miénk lett volna. Mintha mi találtuk volna ki, vagy mi alkottuk volna meg, mint modern nyelvújítók. Híres írók, költők mondatait is lopjuk. Műveikből, elhíresült beszédeikből vett szép idézetekkel gazdagítjuk mondandónkat! És milyen gyakran ragadnak ránk barátaink kifejezései, gesztusai is? Minél közelebb áll hozzánk valaki, annál nagyobb veszély fenyegeti?  Beszéljünk erről is!

(A beszélgetéseket élőben sugározzuk és további információkat talál a programról a www.artter.hu, vagy www.arttermiskolc.hu oldalakon. Keressen minket a facebookon is!)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…