2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Mesél az objektív

Szűcs Mara kazincbarcikai fotós képeiből nyílik kiállítás Mesél az objektív címmel 2019. január 16-án, szerdán a miskolci Tompa Mihály Könyvtárban.
Szűcs Mara nagyon sok képén tetten érhető a ritmus. Nemcsak a táncosok lendületében, de az árkádok boltíveiben, a torony szögleteiben, a dróton ülő fecskék rendjében is. Nem merev rend ez – hanem csak pont az a hely és az a pillanat, amikor a hétköznapi megörökítendővé válik. Ez a látásmód emeli portrévá a pillangók és lovak fotóit, és őrzi meg a perc hangulatát a szép emberi portrékon.
A Mesél az objektív című tárlatot P. Dányi Gabriella költő, festő nyitja meg január 16-án, szerdán délután 4 órakor. A programban közreműködik a RecitaTrio (Szurasenkó Dániel, Kékes Zsuzsa, Vihula Mihajlo). A fotókiállítás február 28-ig tekinthető meg a Martin-kertvárosi Tompa Mihály Könyvtárban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…