2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Mesél az objektív

Szűcs Mara kazincbarcikai fotós képeiből nyílik kiállítás Mesél az objektív címmel 2019. január 16-án, szerdán a miskolci Tompa Mihály Könyvtárban.
Szűcs Mara nagyon sok képén tetten érhető a ritmus. Nemcsak a táncosok lendületében, de az árkádok boltíveiben, a torony szögleteiben, a dróton ülő fecskék rendjében is. Nem merev rend ez – hanem csak pont az a hely és az a pillanat, amikor a hétköznapi megörökítendővé válik. Ez a látásmód emeli portrévá a pillangók és lovak fotóit, és őrzi meg a perc hangulatát a szép emberi portrékon.
A Mesél az objektív című tárlatot P. Dányi Gabriella költő, festő nyitja meg január 16-án, szerdán délután 4 órakor. A programban közreműködik a RecitaTrio (Szurasenkó Dániel, Kékes Zsuzsa, Vihula Mihajlo). A fotókiállítás február 28-ig tekinthető meg a Martin-kertvárosi Tompa Mihály Könyvtárban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sokaknak segít a Civilút Alapítvány Hiánypótló és egyben szemléletformáló internetes platformot hozott létre a Civilút Alapítvány egy évvel ezelőt…
Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum