2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Demokratikus Koalíció továbbra is magyarázatot követel a nyugdíjkrízis miatt – Fizessenek késedelmi pótlékot a károsultaknak!

A Demokratikus Koalíció továbbra is magyarázatot követel a nyugdíjkrízis miatt – Fizessenek késedelmi pótlékot a károsultaknak!

A pénteken kezdődött nyugdíj-krízis után rengetegen még mindig nem jutottak a pénzükhöz. Ráadásul nem csak a bankszámlákra érkező nyugdíjakkal van probléma, a postai kifizetésekkel is késik az állam, két nap csúszással kezdik el kézbesíteni a nyugdíjakat.
A Demokratikus Koalíció követeli, hogy az állam fizessen késedelmi pótlékot a nyugdíj-krízis áldozatainak. Orbán Viktor és Varga Mihály álljon ki, és adjon magyarázatot, miért késnek a nyugdíjak. Az Orbán-csomag megszorításaival küszködő nyugdíjasok nem engedhetik meg magukat, hogy a Gundel-menzán gömbölyödő fideszes kormánynak hitelezzenek. Az európai magyarok tiltakoznak az ellen, hogy a felelősök a homokba dugják a fejüket, és látszatmagyarázatokkal próbálják eltussolni a botrányt.

Rónai Sándor
szóvivő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum