2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Jelentkezz – Legyél Te is rendőr!

A Magyar Rendőrség utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak. A lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott, csak jelentkezni kell! A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium nyílt napot tart 2019. január 16-án.
Az érdeklődők döntését támogató nyílt napon a rendészeti szakgimnázium munkatársai többek között bemutatják az oktatási helyszíneket, emellett felvilágosítást adnak a rendőri hivatásról, továbbá az érdeklődők fizikai erőnlétének felmérésére is lesz lehetőség.

A látogatók – többek között – részt vehetnek bűn- és baleset megelőzési bemutatón, ízelítőt kaphatnak a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi-technikai tevékenységéből, megtekinthetik a szituációs-, bűnügyi-, közlekedési-, csapatszolgálati-, határrendészeti szakkabinetet, a szituációs lőteret és az iskola egyéb objektumait.

A szakemberek a felvételi jelentkezésről is részletes tájékoztatót tartanak, illetve az egészségi állapottal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre a rendészeti szakgimnázium orvosa válaszol.

A nyílt nap további programjai között szerepel:

fegyverek és a rendőr szakmában használatos egyes eszközök bemutatása,
lövészeti bemutató,
csapatszolgálati bemutató,
okmányismeret,
ujjlenyomatvétel, rabosítás, felismerésre bemutatás,
műveltségi teszt,
fizikai alkalmassági vizsga ágai és végrehajtásának módjai,
alaki bemutató,
bűnügyi, szituációs, közlekedési, határrendészeti, csapatszolgálati, informatikai szakkabinetek bemutatása,
életmentő technikák alkalmazása,
konditerem és tanulói szállás megtekintése,
a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bemutatkozása.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 78.) nyílt napjának programjai 7 óra 40 perctől kezdődnek és 13 óráig tartanak. További információk a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium honlapján elérhetőek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…