2024. 05. 6. hétfő

Frida, Ivett
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Közös karácsonyi adománygyűjtést szervez a miskolctapolcai Avalon Park!

Közös karácsonyi adománygyűjtést szervez a miskolctapolcai Avalon Park!

A szeretet ünnepének közeledtével különösen fontos, hogy odafigyeljünk, gondoskodjunk azokról, akiknek nem adatott meg a szerető meleg otthon és karácsonykor is nélkülöznek, vagy azokról, akik betegség miatt nem tölthetik szeretteik körében az ünnepeket.

A miskolctapolcai Avalon Park idén közös adománygyűjtést szervez, hogy így segítsen a nélkülöző családokon, rászorulókon!

A lokálpatriotizmusáról ismert cégcsoport ismét támogatni szeretné a borsodi térségben élő rászorulókat az idén szervezett karitatív programjával. Az Avalon Park a saját hozzájárulásán felül szeretettel fogad magánszemélyektől, vállalkozásoktól vagy egyesületektől új vagy megunt, de még jó állapotban lévő játékokat 2016. november 21. és 2016. december 21. között a Maya Játszóparkban.

„Szeretnénk egy helyi kezdeményezést elindítani, melynek keretében mindenki elhozhatja hozzánk a számára már nem értékes, de még használható játékokat. Ami valakinek értéktelen, az lehet, másnak a legnagyobb ajándék! Minden nap, a Maya Játszópark nyitvatartási ideje alatt, a Mikulás és a Melegedő háznál várjuk a Mikulás manóival a felajánlott játékokat. A manók feladatukhoz híven segítenek majd összerakni az ajándékokat és segítenek azokat a Mikulásnak együtt elvinni a gyerekekhez” – nyilatkozta Tóth Eszter Anna, az Avalon Park marketing és kommunikációs igazgatója.  

A felajánlott játékokat a Szikszói Önkormányzat, a miskolci Gyermekváros Gyermekjóléti Szolgálata és Családok Átmeneti Otthona  és a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány között osztja szét a cég. A játékok mellé a Chocco Garden Kft. által a népszerű közösségi oldalon, a Facebookon meghirdetett jótékonysági akciója keretében összegyűlt szaloncukrokkal is kiegészíti az ajándékcsomagokat.

A négy hét alatt beérkezett ajándékokat személyesen az Avalon Parkban vendégeskedő igazi finn Mikulás, a Joulupukki fogja kézbesíteni a rászorulóknak, hogy még különlegesebbé varázsolja az idei karácsonyi ünnepet számukra!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek