2024. 03. 19. kedd

József, Bánk
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Ingyenes hozzáférés a Mária Rádió teljes műsortárához

Ingyenes hozzáférés a Mária Rádió teljes műsortárához

A Mária Rádió célja minél szélesebb rétegekhez közelebb vinni Isten Igéjét. Ennek érdekében egy – bárki számára könnyedén hozzáférhető – felületet hozott létre a műsorok visszahallgatására, hogy ne csak a rádióban, hanem az online térben is szólhasson a Lélek hangja.

A Mária Rádió honlapján található Archívum (http://hangtar.mariaradio.hu/) lehetőséget nyújt arra, hogy jelenleg futó műsorait bárki ingyenesen visszahallgassa és akár le is töltse – mindezt ellenszolgáltatás nélkül.

A Mária Rádió Archívuma műsoronként bontott, vagyis egy adott címlistából választva az érdeklődő szabadon belehallgathatilletve letölthet adás(oka)t. Az Archívum feltöltése folyamatos, így minden – rádióban elhangzó – műsor felkerül a honlapra. A műsorokhoz való hozzáférés egyetlen feltétele a regisztráció és az azt követő bejelentkezés. A regisztrációhoz mindössze egy felhasználónév és jelszó szükséges.

Ezzel az egyszerű lépéssel a Mária Rádió több mint 130 különböző műsora érhető el.

Továbbá – regisztráció nélkül is elérhető – hanganyagok találhatók a https://www.mariaradio.hu/ oldal Imák, versek/Életvezetés/Tanítás menüpontok alatt. Ezeken a felületeken tanítások olvashatók Ferenc pápától, Erdő Péter bíboros úrtól, Székely János püspök atyától és sok más népszerű tanítótól, neves egyházi személytől. Emellett olyan fontos témák közül is választhatnak hanganyagot az érdeklődők, mint házassági készület, gyász, függőségekkel való küzdelem. A Gyermekeknek menüpont alatt pedig számos mese szerepel, melyek a Gyere, mesélj! elnevezésű kampány során kerültek felolvasásra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek

Lehűléssel indul a hét
Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás na…