2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Egészségügyi kórkép: patkányok és tetvek

Mi sem bizonyítja jobban az Eurostat pénteki adatait, mint hogy a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriájának plafonjáról patkányok potyognak az ápolók és a betegek elé.
Emlékezetes, hogy az EU statisztikai hivatala szerint az egészségügyi kiadásokra fordított összegeket illetően Magyarország a többi uniós országhoz képest a rangsor vége felé kullog. Ez azt jelenti, hogy Orbán Viktor egyike azon vezetőknek, akik a legjobban sajnálják a pénzt az egészségügytől, a betegektől, kórházaktól és az egészségügyi dolgozóktól.

A 2018-ban megalakuló Jobbik-kormány leszámol a Fidesz szégyenletes egészségügyi politikájával. A Jobbik nemcsak a XXI. századi egészségügyi ellátórendszert, de a XXI. századi egészségügyi intézményeket is meg fogja teremteni. Az egészségügyre fordított költségeket két éven belül pedig az uniós átlagra fogjuk emelni.

Lukács László György és Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselői

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…