2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Rendőrkézen a betörő

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Néhány óra alatt elfogták a rendőrök azt a novajidrányi betörőt, aki arany ékszert és fényképezőgépet lopott el egy családi házból.

A reggeli órákban érkezett bejelentés 2017. augusztus 4-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy egy novajidrányi családi házba ismeretlen személy behatolt és onnan arany nyakláncot, valamint fényképezőgépet tulajdonított el.

A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként egy helyi férfira terelődött a gyanú, akit néhány óra múlva előállítottak az Encsi Rendőrkapitányságra. Az előállítás során a férfi ruházatából előkerültek az ellopott tárgyak, kihallgatásakor pedig a bűncselekmény elkövetését is elismerte.

Az Encsi Rendőrkapitányság nyomozói hiánytalanul visszaadták a sértett részére a megtalált és lefoglalt értékeket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek