2024. 07. 3. szerda

Kornél, Soma
1 EUR 396 HUF
1 GBP 467 HUF

Indul a Mesterbérlet!

2010. november 18-án (csütörtökön) 19 órai kezdettel hallgathatják meg az érdeklődők a 4 koncertből és 1 kamarakoncertből álló Mesterbérlet sorozat első hangversenyét a miskolci Művészetek Házában.
A sorozat nevéhez híven igyekszik a legkiválóbb előadókat felvonultatni. Az első koncert karmestere a híres olasz karmester, Marco Balderi, aki már több koncerttel, legutóbb egy igen emlékezetes koncertszerű Tosca-előadással örvendeztette meg a miskolci közönséget. Partnere a koreai származású, Olaszországban élő Cristina Park szoprán énekesnő lesz.

A műsor ezúttal Csajkovszkij és Mozart körül forog: elsőként a Miskolcon még nem játszott „Mozartiana”, Csajkovszkij IV. zenekari szvitje csendül fel, majd ezt követi három Mozart-koncertária, melyekben a szólista kifejezőkészségét és technikai tudását egyaránt megcsillogtathatja; végül Csajkovszkij IV. (f-moll) szimfóniája hangzik el.

A koncertre jegyek 1.600 Ft-os áron válthatók a Művészetek Háza jegypénztárában (3525 Miskolc, Rákóczi utca 5., Tel.: +3646 508 844). Bérletek a szabad helyek függvényében még válthatók a Filharmónia jegypénztárában (3525 Miskolc, Kossuth u. 3.).

Indul a Mesterbérlet! 2010. november 18-án (csütörtökön) 19 órai kezdettel hallgathatják meg az érdeklődők a 4 koncertből és 1 kamarakoncertből álló Mesterbérlet sorozat első hangversenyét a miskolci Művészetek Házában. A sorozat nevéhez híven igyekszik a legkiválóbb előadókat felvonultatni. Az első koncert karmestere a híres olasz karmester, Marco Balderi, aki már több koncerttel, legutóbb egy igen emlékezetes koncertszerű Tosca-előadással örvendeztette meg a miskolci közönséget. Partnere a koreai származású, Olaszországban élő Cristina Park szoprán énekesnő lesz. A műsor ezúttal Csajkovszkij és Mozart körül forog: elsőként a Miskolcon még nem játszott „Mozartiana”, Csajkovszkij IV. zenekari szvitje csendül fel, majd ezt követi három Mozart-koncertária, melyekben a szólista kifejezőkészségét és technikai tudását egyaránt megcsillogtathatja; végül Csajkovszkij IV. (f-moll) szimfóniája hangzik el.   A koncertre jegyek 1.600 Ft-os áron válthatók a Művészetek Háza jegypénztárában (3525 Miskolc, Rákóczi utca 5., Tel.: +3646 508 844). Bérletek a szabad helyek függvényében még válthatók a Filharmónia jegypénztárában (3525 Miskolc, Kossuth u. 3.).

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …
„Elf Bar” roadshow
Tavasszal közel nyolcszáz fiatalt szólított meg országjáró körútján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága a NAV Képzési, Egészségüg…