2024. 03. 19. kedd

József, Bánk
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Csodás lakásdekor: többrészes vászonképek

Már maguk a vászonképek is tökéletesek, ha lakásdekorációról van szó. Legyen szó montázs, mozaik vagy többrészes vászonképről, mindegyik elragadó. Azonban talán a három közül a többrészes vászonképek azok, amelyek mindenki figyelmét a leginkább megragadják.

Tudnivalók a többrészes vászonképekről

A vászonkép, mint lakásdekor már régóta nagyon közkedvelt. Nem csoda, hiszen egy-egy vászonkép teljesen kiemelheti a lakást. Ráadásul a tisztításuk sokkal egyszerűbb a fotókeretes képeknél. Ugyanis ma már kérhető olyan kivitel is, ami lemosható. Vagyis egy nedves szivaccsal könnyedén lehet tisztítani. Ezen felül a vászonkép mellett szól az is, hogy strapabíró, így hosszú éveken át lehet lakásod dísze.

Ahogy már korábban említettem a vászonképeknél megkülönböztethetünk mozaik, montázs és többrészes vászonképeket.

A mozaik vászonképekről amit érdemes tudni, hogy ez egy nagy kép, amely számtalan apró kis képből áll össze. Az apró képek adják ki a nagy kép formáját, mely különleges hatást kölcsönöz neki.

A montázs kép pedig olyan fényképet jelöl, ahol több különböző képet szerkesztenek rá egy nagyobb képre. A képeket kedved szerint rendezheted el, és megszabhatod az egyes képek méretét is.

Tehát bármely vászonképre gondolunk, mindegyik különleges a maga módján. Azonban a többrészes vászonképek azok, amelyeket részletesebben is kiemelnék. Nézzük csak, hogy miért is!

Egyedi dekoráció

Mostanában a többrészes vászonképek azok, amelyek nagy hangsúlyt kapnak. Sokan választják ezt a fajta vászonképet lakásuk dekorálásához, és sokan ajándékba is szívesen adják. Ennek oka lehet, hogy a vászonképek közül ez a megoldás rendkívül modern, divatos és különleges. Ha te is szívesen díszítenéd vele lakásodat, látogass el a vaszonkep.hu oldalára.

A többrészes vászonképek esetében is az első feladatod egy számodra értékes kép kiválasztása. Ez lehet akár egy családi fotó, egy fénykép a kisállatodról, egy természetkép vagy csak egyszerűen egy internetről letöltött kép, ami tetszik. Ilyenkor figyelembe veheted azt is, hogy hova vagy kinek szánod a képet. Tehát például a hálószobába vagy a nappaliba kerülhet családi fotó, a konyhába egy odaillő fotó, ajándékba pedig egy olyan fényképet érdemes választani, amelynek biztosan örül az ajándékozott.

A többrészes vászonkép attól lesz nagyon modern és divatos, hogy a választott képedet feldarabolják. Így a kép 3-6 külön részből fog összeállni. Ezek a “darabok” külön panelekben kerülnek fel a falra. Ezzel együtt megszabhatod, hogy a fényképed hány darabból álljon össze, illetve a fényképdarabok elrendezését is. Ha kicsit bizonytalan lennél, akkor pedig az ezzel foglalkozó cég segítséget fog nyújtani számodra. Egy biztos, hogy mindenki figyelmét fel fogja kelteni ez a különleges dekorációs elem./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek

Lehűléssel indul a hét
Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás na…