2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Futárcégek bel- és külföldön

A Csomagnet.hu weboldalán a legmegbízhatóbb és legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtó futárcégek kaptak helyt, akik nem csak belföldön vállalnak kézbesítést, hanem külföldre is elszállítják a feladott csomagokat. Ismerjük meg őket részletesebben is!

DPD futárszolgálat

A DPD (Dynamic Parcel Distribution) Európa egyik legismertebb futárszolgálata. Vezető szerepüket mutatja, hogy 2017-ben naponta majdnem 5 millió darab csomagot kézbesítettek a DPD futárjai.

További információt olvashatunk a DPD-ről a Csomagnet.hu weboldalán, ahol még online kalkulációt is végezhetünk néhány másodperc alatt! A weboldalon elérhető a DPD Classic Belföld, Classic Külföld és Delta nevű szolgáltatása. Utóbbi akkor ajánlatos, ha átutalással vagy bankkártyás fizetési móddal szeretnénk rendezni a fuvardíjat.

GLS futárszolgálat

A DPD mellett a GLS (General Logistics Systems) is Európa vezető futárszolgálatai között van, de a logisztikai szolgáltatásukban szereplő 41 európai országon kívül 8 amerikai államban is kézbesítenek csomagot. A vállalat politikája különösen szimpatikus, hiszen nem csak olyan értékeket tartanak fontosnak, mint a biztonság, a megbízhatóság és a rugalmasság, hanem a fenntarthatóságot is. Utóbbi alatt értjük a környezetvédelem és az erőforrások felelős gazdálkodása melletti elköteleződést.

TNT futárszolgálat

A TNT (Thomas Nationwide Transport) Express futárszolgálat hosszú múltra tekinthet vissza, hiszen már a második világháborút követően megalakult a vállalat, és azóta is a legjelentősebb futárcégek között vannak számon tartva. A TNT tulajdonképpen világszerte kézbesíti a csomagokat, hiszen jelenleg több mint 200 országba szállítanak – mind közúti, mind légi közlekedés által, Európába, Amerikába, de Afrikába és a Közel-Keletre is.

A Csomagnet.hu weboldalán keresztül a következő szolgáltatások érhetők el: TNT Express Belföld, Economy Express és Express Export.

Palletways Magyarország

A Palletways Magyarország szolgáltatása első sorban a raklapos szállításra terjed ki – 13 logisztikai szolgáltatóval építette ki hálózatot országunkon belül, így ma már raklapon is tervezhető a kézbesítés akár magánszemélyek számára is. A Csomagnet.hu weboldalán a raklapos csomagküldés díja is előre kiszámítható az online kalkulátor segítségével. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…