2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • HP M426fdn – kiváló multifunkciós nyomtató közepes irodákba is

HP M426fdn – kiváló multifunkciós nyomtató közepes irodákba is

Ha kis és közepes irodába keresel költséghatékony multifunkciós nyomtatót, érdemes megismerned a HP M426fdn modelljét. Ezzel a lézernyomtatóval takarékosan nyomtathatsz és szkennelhetsz, illetve fénymásolhatsz és faxot is küldhetsz.

Miért kiváló választás a HP M426fdn?

A HP több kisebb nyomtatót dobott piacra az elmúlt években, például az M102A és M12 típusokat is. A HP LaserJet Pro M426fdn azonban az előbb említett két nyomtatónál is gazdaságosabban dolgozik, és számos extrát kapott.

Külsejét tekintve a törtfehér színű nyomtató letisztult megjelenésű, és bármelyik modern irodában szépen mutat. Mérete és súlya a középmezőnybe tartozik, így kisebb irodákban is könnyen elhelyezhető.

Terhelhetősége 80.000 oldal, és a kezelhetősége rendkívül egyszerű. Ha a nyomtatóval mindig költséghatékonyan szeretnél nyomtatni, tekintsd meg a Patron és Toner HP tonerkazettáit!

Egyszerű kezelés, minimalista dizájn

A HP M426fdn multifunkciós nyomtatót már 5,6 másodperccel bekapcsolás után használhatod. Akár 38 lap/perc sebességgel is készítheted a friss nyomatokat, és ugyanezzel a gyorsasággal dolgozhatsz fénymásolás közben is. Ez hatalmas előny a hasonló árban mozgó nyomtatókkal szemben, hiszen a konkurens típusok általában 10-20 lapot képesek percenként nyomtatni.

Szerencsére a kétoldalas nyomtatást is támogatja, így még alacsonyabbak lehetnek a költségeid. Automata kétoldalas (duplex) nyomtatás is rendelkezésedre áll, és a sebesség miatt ekkor sem kell aggódnod.

A be- és kimeneti tálcák kapacitása tökéletesen összhangban áll a nyomtató képességeivel. Az üres lapokat két különböző forrásból, maximum 350 lapot tároló helyről képes behúzni. Kiadáskor a nyomtatott anyagok a 150 lapos tálcára kerülnek. Az átlag feletti kapacitásnak köszönhetően nem kell majd sűrűn foglalkoznod a lapok feltöltésével és ürítésével.

Szupergyors csatlakozók

Faxokat küldhetsz és fogadhatsz is, amely a szerződések és adminisztrációs dokumentumok feldolgozását nagymértékben segíti. Akár az iroda többi gépét is összekötheted a nyomtatóval, csupán néhány vezeték szükséges hozzá. Ha időt és energiát szeretnél spórolni, érdemes a HP lézernyomtatójára bízni a többi nyomtató munkáját is.

Az eszköz előlapján is található USB port, amelybe pendrive-ot és mobiltelefont is csatlakoztathatsz, és azonnal dolgozhatsz velük. USB-n keresztül közvetlenül nyomtathatsz bármilyen Microsoft Office dokumentumot. Természetesen a hátoldalon is találsz USB portot a jobb kábelmenedzsment érdekében.

Érdemes tehát olyan nyomtatót választani, amely kedvező ára ellenére kiemelkedő tudással rendelkezik. Ha gazdaságos és felhasználóbarát multifunkciós lézernyomtató keresel, amellyel szkennelhetsz, fénymásolhatsz és faxokat is küldhetsz, válaszd a HP M426-ot! /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek