2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Bűnmegelőzési Szabadegyetem

A Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvány és a B-A-Z. Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány közös szervezésében gyakorlati képzéssel kiegészített BŰNMEGELŐZÉSI SZABADEGYETEM előadássorozat „A legkisebb ellenállás?! – időskorúak áldozattá válása a mindennapokban” címmel 2013. március 20-án véget ért. A 2012. október 17. – 2013. március 20. között lezajlott előadássorozaton alkalmanként közel 170-an vettek részt, és a vizsgatesztet eredményesen kitöltő hallgatók „jutalma” a részvételt igazoló certifikáció.
Az okmányt azok vehetik át ünnepélyes keretek között, akik a szabadegyetemen legalább három alkalommal megjelentek és a záró tesztlapot sikeresen kitöltötték.

A certifikáció átadására a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központjának Miskolc-termében kerül sor április 10-én 16.00 órai kezdettel.

A certifikáció ünnepélyes átadására a Miskolci Egyetem és a B-A-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság nevében a sajtó képviselőit tisztelettel meghívjuk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek