2024. 05. 13. hétfő

Szervác, Imola
1 EUR 387 HUF
1 GBP 450 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A hétvégén megkezdődik a Tokaj Fesztiválkatlan idei szezonja

A hétvégén megkezdődik a Tokaj Fesztiválkatlan idei szezonja

A Tokaj Fesztiválkatlan hazánk egyik legnagyobb szabadtéri színháza, ahol a minőség, a kultúra és a gasztronómia találkozik.

A Bodrog folyó́ közelsége és a környező sziklafal egyedi atmoszférát, romantikus nyári hangulatot kölcsönöz a színpadnak és az egész rendezvényközpontnak. Az idei negyedik szezonban már három játszóhelyen, a Fesztiválkatlan Nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede Színházban kínálnak különleges és izgalmas programokat. Szeptember elejéig a legváltozatosabb műfajú előadásokkal, többek között musical, tánc és színházi előadásokkal, klasszikus és pop koncertekkel, humorestekkel várják a nézőket.

Az idei évadot Vastag Csaba Kiszenekaros dupla koncertje nyitja május 25-én és 26-án a Teátrumban. A nyáron fellép még Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter, Eszenyi Enikő, R. Kárpáti Péter és lánya Rebeka, az ExperiDance, a Békéscsabai Jókai Színház a Monte Cristo grófja című musicallel, a L’art pour L’art társulat, lesz Operett Gála, Marica grófnő, de itt lesz Havasi Balázs, Tóth Vera, José Cura, a Budapest Jazz Orchestra, a Dumaszínház négy nagyágyúja, Kepes András, Fábry Sándor, Sebestyén Balázs, Dr. Almási Kitti és Dr. Zacher Gábor is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek

DRESSZKÓD: ART DECO
Divat és életmód az 1920-30-as évekből Új fejezetéhez érkezett az Iparművészeti Múzeum legnépszerűbb kiállítás-sorozata, a Dresszkód. Éppen csak sz…