2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A doktori képzés eredményei a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán

A doktori képzés eredményei a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán

A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara a 2011/12-es tanévben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Ez az ünnep nemcsak a kar alapításának kerek évfordulója, hanem a Miskolcon végzett jogászgenerációk közös ünnepe is.

Az ünnepi eseménysorozat újabb rendezvénye „A Miskolci Egyetemen működő tudományos képzési műhelyek összehangolt minőségi fejlesztése” című TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0008 projekt támogatásával „COLLEGIUM DOCTORUM” konferencia, amelyet április 19-én, csütörtökön 10.00 – 16.00 óra között rendeznek meg a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központjában.
A szakmai rendezvény plenáris főelőadója a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolájának vezetője, Prof. Dr. Bragyova András egyetemi tanár, alkotmánybíró. A szekcióüléseken a Doktori Iskolában PhD fokozatot, illetve közvetlenül a fokozat szerzés előtt álló egykori doktoranduszai számolnak be legújabb kutatási eredményeikről. Közülük ma már többen magas beosztású gyakorló jogászok, a jogtudomány nemzetközi és országos elismertséggel rendelkező művelői.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…