2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Ezerszer is igen!

Sztárpárok vallanak egymásnak újra szerelmet egy különleges videóban

Személyes videóüzenetben mond igent a szerelemre és a házasságra a Tóth Gabi-Krausz Gábor énekes-séf házaspár, az aktívan blogoló Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas író, publicista, Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózó és felesége, Bárdosi Ildikó, a Pindroch Csaba-Verebes Linda színész házaspár, valamint a Házasság hete idei arcai, Pálúr János orgonaművész és felesége, Pálúr Kornélia. A népszerű és közismert párokat a Házasság Hete kezdeményezéshez csatlakozó, a magyar családokat támogató kiemelt projekteket megvalósító Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) kérte fel a szereplésre.
Az Egyesült-Királyságból 1996-ban útjára indult kezdeményezés, a Házasság hete programsorozat magyar szervezőihez csatlakozva a házasság szépségére és fontosságára hívja fel a figyelmet a CSBO is.
A február 5-től Valentin napig tartó időszakban tematikus tartalmakkal, exkluzív interjúkkal, blogokkal, vlogokkal, videóüzenetekkel és Facebook nyereményjátékkal várják az olvasókat a csalad.hu oldalon, azt hirdetve, hogy a házasság a XXI. században sem idejétmúlt intézmény, sokkal inkább a személyes kiteljesedés útja, a párkapcsolat minőségi szintváltása, a felelősségteljes szerelem és a feltétlen bizalom megtapasztalásának életre szóló, nagy kalandja.
A csalad.hu tematikus tartalmai február 5-én indulnak, sok más mellett egy exkluzív videóinterjút is megtekinthetnek az olvasók, melyben Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas író-publicista tesz megindító vallomást saját házasságáról – immár özvegyként, de sosem múló szerelemmel, szeretettel férje iránt.
A személyes megnyilatkozások, szakértői interjúk és cikkek színes és értékes tartalmat ígérnek azok számára is, akik maguk is házasságban élnek, és azoknak is, akik még előtte állnak életük nagy döntésének. A csalad.hu Facebook oldalán február 7-14. között különleges nyereményjáték is indul azok számára, akik ezzel is szeretnének igent mondani egymásra szerelmükkel, házastársukkal: egy közös fotó feltöltését követően a szerencsés nyertesek a beküldött képről készített egyedi, művészi portré-illusztrációt nyerhetnek, amelyet örök emlékként őrizhetnek meg.

Az alábbi videó rövid ízelítőt ad a színes tartalomból, és egy nagy, közös „igen” a házasságra:
https://youtu.be/MkKk5bJrqMI

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

-Mit főzöl Nagymami, csak nem Jókai bablevest? Toppan be a 12 éves, a konyhámba, beleszagol a levegőbe, és már az illatokról megállapítja mi lesz az e…
A Mount Everesten a nyomkövetője alapján mért 8795 méteres elért magassággal Suhajda Szilárd a legmagasabbra jutott magyar hegymászó palack és serpák …
Ahogy közeledik a karácsony, sülnek a sütik, készülnek az ételek, szépül a ház, előkerülnek a karácsonyfa díszei, csomagolom az ajándékokat, egyre töb…

További cikkek