2024. 07. 1. hétfő

Tihamér, Annamária
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Hogyan válassz fürdőszobai kiegészítőket?

Magától értetődik, hogy a fürdőszobában a szaniterek alapvető szerepet játszanak. Nagy hiba lenne azonban alábecsülni a megfelelő kisebb kiegészítők kiválasztásának jelentőségét a helyiség dekorálásban és személyessé tételében.

A folyamat legvégén a kontextus egésze kerül elbírálásra, ezért elengedhetetlen, hogy a berendezési tárgyak és a helyiség szépítésére használt részletek között bizonyos összhang uralkodjon, nem mellőzve azt a tényt sem, hogy ezeknek a bizonyos tartozékoknak nem csupán dekoratívnak, hanem praktikusnak és funkcionálisnak is kell lenniük. Így a mosdókagylóra helyezve még egy, a Lakberbazár fürdőszobai felszerelés kínálatában is fellelhető fogkefetartó is fókuszponttá válik.

Készíts költségvetést!

Ha számba veszed, hogy mennyit tudsz rászánni erre a projektre, akkor az ideális fürdőszobai tartozékok utáni keresgélés is hatékonyabban megy majd. A rendelkezésre álló széles választék miatt biztosan találsz majd a pénztárcádnak megfelelő verziót.

Gondold át, mire van szükséged!

A hatalmas választéknak megvan az a hátulütője is, hogy könnyen elbizonytalanodsz a vásárlás során. Mielőtt tehát bevásárló körútra mennél, vess egy pillantást a fürdőszobádra. Gondold át, hogyan használod a teret – a kádban való fekvéstől kezdve egészen a fogkefék, törölközők és kozmetikumok tárolásáig. Készíts listát azokról a kiegészítőkről, amelyekre valójában szükséged van!

Mérd fel a helyet!

A költségkeret és az igazán szükséges dolgok meghatározása mellett a következő szempont a rendelkezésre álló hely. Bár az olyan kicsi tartozékok, mint a fogkefe- vagy a szappantartó, bárhol könnyedén elhelyezhetők, nagyon sok olyan felszerelés is akad, amelyek értékes helyet foglalhatnak el a fürdőszobában.

Ezért javasoljuk, hogy tervezz előre, és végezz néhány mérését, amelyet tarts kéznél a vásárlás során. Fókuszálj az alapterületre, de ne feledkezz meg a falfelületről és a munkalapokról sem. Rengeteg kompakt fürdőszobai termékcsalád áll rendelkezésre mind a bútorokhoz, mind a szerelvényekhez, amelyek segítenek a rendelkezésre álló hely maximalizálásában.

Dönts a stílusod szerint!

Akár egy teljesen új fürdőszobát rendezel be, vagy csak néhány kiegészítőt cserélsz ki, szánj néhány percet arra, hogy átgondold, milyen stílus áll hozzád közel. A modern vagy a hagyományos híve vagy? Szereted a szögletes, minimális vonalakat, vagy a részletgazdag, díszes forma áll hozzád közelebb?

Illeszd ehhez a kiegészítőket!

Ha megvan a stílus, érdemes ezt a vonalat követve kiválasztani a tartozékaidat is. Ha például egy minimalista, szögletes stílusú WC-t és mosdót választottál, akkor a négyzet alakú akasztók, szappanadagolók, illetve a letisztultabb stílusú WC papír tartók a neked valók.

Olyan sok termék áll rendelkezésre, amelyek minden költségvetési, valamint stílusigénynek megfelelnek, és a legnagyobb problémát gyakran pont ez okozza. De reméljük, hogy az ebben a cikkben említett tippjeink hasznosak lesznek az ideális fürdőszobai felszerelések kiválasztásában. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek