2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Videokedvencek-2012-5

Folytatódik a „valaha volt legkedvesebb reklámjaim” című sorozat.

Ez a darab is fennmaradt videokazettán, emlékeim szerint az 1998-as futball-világbajnokság idején futott a tévében (biztos a Eurosporton; nem a magyaron), a torna helyszíne, ugye, Franciaország volt, a termék pedig ezzel összefüggésben: a Perrier ásványíz.
Én ezt az italfajtát nemigen fogyasztom, elsőre az emlékezetes kabarétréfa jut róla eszembe, amiben az idegen nyelven nem tudó hazánkfia megpróbálja elmutogatni, ásásra emlékeztető mozdulatokkal… egyébként Perriert meg kifejezetten nem ittam soha, ez tuti. Drágán mért ‘miskolci csapvíz’, vagy kevesebb annál, gondolom.
Sőt, minthogy az alábbi feltöltés nem is az említett videóról származik, annak érthetően már kopott, gyatra minősége miatt, hanem a netről keresgéltem össze, szóval a kutatás közben meg kellett állapítanom, hogy a mindenkori Perrier-reklámfilmek nemigen tetszenek. Unalmasak, és van köztük egész híres is, az meg még ízléstelen is…
De ez, ez az egy, ez mindig is tetszett. A hangulata, és az egyszerű mókás kis ötlet, amire épül. Amiből áll. Kicsit mintha az Amélie csodálatos életet című filmet előlegezné meg. (Amiért szintén nem vagyok oda, de tudom, sokan szeretik.)
Egészségetekre!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Így válasszunk ruhát esküvői vendégként, hogy később is tudjuk viselni Itt a május, indul az esküvőszezon. Vannak olyan évek, amikor nem is egy, ha…

További cikkek