2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Jótékonysági bál Mezőkövesden

Mentő-Rendőr-Tűzoltó jótékonysági bált rendezett a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság, a mezőkövesdi mentőállomás és a mezőkövesdi tűzoltóság. A közösen megszervezett eseményen mintegy kétszázan vettek részt a Millenium Étteremben április 14-én.

A nagyszabású jótékonysági estet második alkalommal rendezték meg. A három szervezet tagjai sokszor dolgoznak együtt a baleseteknél, valamint egyéb katasztrófa helyzetek esetén, éppen ezért a bál egyik célja, hogy a szervezetek tagjai a munka kapcsolat mellett kötetlen, baráti hangulatú rendezvényen is találkozhassanak és még szorosabb kapcsolatot építsenek ki. „Azok, akik tavaly is részt vettek a bálon, nagyon pozitívan ítélték meg a rendezvényt, így már akkor eldöntöttük, hogy idén is megszervezzük. Egy évvel ezelőtt a Városi Rendelőintézet digitális röntgenarchiváló készülékének beszerzésére gyűjtöttük a pénzt, melyre több mint 500 000 forintot sikerült szerezni. A készülék megvásárlásához szükséges összeg fennmaradó részét a Mezőkövesdi Önkormányzat biztosította. Idén is hasonló célra gyűjtünk, miután a bál összes bevételét a Rendelőintézet műszereinek karbantartására, korszerűsítésére és beszerzésére fogjuk felajánlani.” – emelte ki Gyenes László, a Mezőkövesdi Mentőállomás vezetője.
A jótékonysági bál nyitóünnepségén elsőként Gyenes László köszöntötte a jelenlévőket. A szervezet vezetője egyebek mellett kiemelte az esemény jelentőségét, valamint azt a példás összefogást, amely nélkül nem lehetne sikeres a bál. Gyenes László után Tállai András, a Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkára nyitotta meg a jótékonysági estet.
A megnyitó zárásaként dr. Tóth József, a mezőkövesdi Városi Önkormányzat Rendelőintézetének igazgatója mondott köszönetet a bál szervezőinek és résztvevőinek a felajánlásért, amely akárcsak egy esztendővel ezelőtt, idén is nagyon komoly segítséget jelent az egészségügyi intézménynek.
A bál résztvevői a belépő mellett támogatói jegyeket vásárolhattak, emellett a vállalkozókedvű résztvevők belépő ellenében pókeren és ruletten a szerencséjüket is próbára tehették, továbbá egy jósnő is várta a jelenlévőket. A meghívottak a belépőkből, a támogatói jegyekből, valamint a tombolaszelvényekből befolyó pénzzel szintén a Mezőkövesdi Rendelőintézetnek nyújtottak segítséget. A jótékonysági bálon a Hangulat zenekar húzta a talpalávalót.
Bódi K.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek