2022. 01. 24. hétfő

Timót
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF

Élet a belvárosban

Ha egy sima vasárnap délidőben végig sétálunk Miskolc belvárosában, jó, ha egy-két emberrel találkozunk. No nem így volt ez ma, hömpölygött az embertömeg, csodálatosan sütött a nap, nem csupán vásár volt, hanem “Szünnap Ünnep” a színházban, kiállítás egy-egy üres üzletben – sajnos van belőlük elég – , tánc a Hősök terén, nyitott üzletek.

 

Bár a kereskedők szerint több volt az érdeklődő, sétáló, mint a vásárló, de azért szívet melengető volt a kavalkád, s hogy élet volt a belvárosban. A színészek pihentek, a rendező “Krúdy Avason tanult receptje” szerint óriási kondérban halászlé alapot kevergetett, amelybe as sok-sok hal mellett zöldség, és babérlevél is volt, a múzeum igazgatója a Városház téren a miskolctapolcai Bencés Apátságot népszerűsítette, a főépítész régi képeslapokat válogatott.

Képeink azt bizonyítják, hogy a kosár, a mozsár, a Lenin szobor és mindenféle kütyü is kapható volt, s azt is, hogy az emberek jókedvűen nézelődtek, trécseltek, falatoztak, a Széchenyin.

OBE-OL

További képek a galériába: Galéria megnyitásához kattintson ide!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Palócleves
Hozzávalók: 75 dkg hús /lehet sertés és marha is/ 75 dkg zöldbab 50 dkg burgonya 4 evőkanál olaj 1 púpozott evőkanál liszt 2 dl tejföl …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum