2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

A tantrikus szexről dióhéjban

Hallottad már a fogalmat, de nem tudod, hogy mit is takar? A szex úgy az élvezetes, ahogy van, nem kell belemagyarázni dolgokat? Olvasd el a cikkünket, és hidd el, máshogy fogod látni a tantraszexhez kapcsolódó információkat!

Mi az a tantra?

Első lépésként tisztáznunk kell, hogy mit is jelent a tantra. A tantra egy vallásfilozófiai irányzat, ami a hinduizmuson alapszik, de kivált belőle. Indiában alakult ki az időszámításunk utáni 1000. évben. A tantra elsődlegesen nem a szexualitással foglalkozik, de persze tökéletesen el sem választható tőle. Ahogy a Káma Szútra sem csak pózok egyvelege, úgy a tantraszex sem csak egy különleges hóbort, amit azoknak találtak ki, akik unják a hagyományos módokat. Ezt az elképzelést csak később fogalmazták meg, ami így épült be a köztudatba, ám mégsem egészen helytálló.

A tantrikus gyakorlatoknak alapjában véve semmi közük a szexhez, hiszen inkább a belső harmóniához és a kapcsolódáshoz használták. Mivel pedig a szex is egy hasonló misztérium, ezért előszeretettel alkalmazták a gyakorlatokat az együttlét során is. Tehát a tantrikus szex erőteljesen az egymáshoz való kapcsolódást szolgálja és azt, hogy felszabadítsuk azt a szexuális energiát, amiről nem is képzeljük, hogy bennünk lapul.

Túlmisztifikált együttlét

A tantrikus szex nem egy kitekert és lehetetlen pózokból álló valami, hanem a gyakorlatok alkalmazása, ami arra szolgál, hogy teljesebben át tudjuk élni a nemi aktust (is).

Maguk a gyakorlatok nem igazán bonyolultak, és az extra erőnlét és hajlékonyság helyett egy csendes, meghitt környezet az, ami elengedhetetlen hozzá. A tantrikus szexhez mindenképp szükséges, hogy lelassuljunk, és tökéletesen csak magunkra és egymásra koncentráljunk. Ez nem működik csak úgy, egy egyéjszakás kaland során, hiszen kell, hogy ismerjük magunkat és a partnerünket is annyira, hogy tudjuk, hogy mi az, amivel igazán örömet tudunk szerezni. A tantraszex lényege, hogy maximálisan megéljük a pillanatot és az együttlétet. Ahhoz pedig, hogy ez sikerüljön, elengedhetetlen a megfelelő intimitás és elmélyülés.

A tantra inspirál és új távlatokat nyit meg, aminek köszönhetően a tantraszex változatos és érdekes élményt nyújt. Az aktus szerves része a csakrák megnyitása, amihez a különböző gyakorlatok révén juthatunk hozzá.

Mivel ez az együttlét a kapcsolódásról szól, így nagyon fontos a bizalom és a harmónia, így főleg azoknak ajánlott a tantraszex, akik ezeket szeretnék elérni. A leghatékonyabban az ebben jártas emberektől tájékozódhatunk, de fontos, hogy mindig alaposan nézzünk utána a gyakorlatoknak, a forrásnak, úgy nem fogunk csalódni. Így a legjobb, ha mindig kritikusan szemléljük a kapott információt, és jól átgondoljuk azok alkalmazását. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum