2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • A farsangi bálokon idén is népszerű volt a Magyar Rózsa jelmez

A farsangi bálokon idén is népszerű volt a Magyar Rózsa jelmez

A báli szezon végéhez érve megállapíthatjuk, hogy a kislányok körében idén is sláger volt a Magyar Rózsa jelmez.
Az énekesnő bemutatkozó dala sok családban altatóként csendül fel.

–          Bevallom őszintén, magam sem gondoltam volna, hogy dalaim, valamint a színpadi megjelenésem ilyen mély hatást gyakorolnak majd a kisgyermekekre. Már az első tévés szerepléseimet követően számtalan levelet, e-mail-t és telefonhívást kaptam anyukáktól, miszerint a csöppségek állandóan a bemutatkozó dalomat hallgatják, illetve a hozzá készült videó klipet nézik. Sőt! Arról is beszámoltak, hogy gyermekeik csak erre a dalra hajlandóak ágyba bújni.

A farsangi bálokon a kislányok az állat -és mesefigurák helyett Magyar Rózsa jelmezbe öltöznek.

–          Rendkívüli és egyben nagyon megható érzés, hogy dalaimat nemcsak a fiatalok és felnőttek kedvelik és szeretik, hanem olyan apróságok is, akik még csak most tanulnak járni, beszélni. Mindemellett pedig felbecsülhetetlen értékű számomra az a fajta visszajelzés, hogy a kislányok személyemet valósítják meg a farsangi rendezvényeken. Először csodálkoztam, mikor egy édesanya segítséget kért, hogy hol lehet olyan ruhát vásárolni, mint az enyém. Majd szinte heti rendszerességgel érkeztek az efféle kérdések. Különböző internetes közösségi fórumokon én is szembesültem azzal, hogy a farsangi eseményeken az elmúlt két évben számtalan kislány „Magyar Rózsa jelmez”-ben tündökölt. Volt olyan óvoda, ahol a bálon egyszerre 4 gyermek is ilyen ruhát öltött magára. Szívből örülök, hogy a magyar népi hagyományok egy kis töredéke általam is eljut valamennyi gyermekhez, az pedig különösen szívmelengető számomra, hogy a csöppségek mellett a fiatalok színpadi előadásomat követően kedvet kapnak a néptánc, zene –és énektanuláshoz.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ha lemaradtál vagy kimaradtál
Bizonyára sokan vannak azok, akik a február 15-i megadott határidőig nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, most mégis úgy döntenek, hogy szeptem…

További cikkek