2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Összefogás egy boldogabb Magyarországért

2012. március 10-én szcientológus kezdeményezéssel többen összefogtak, hogy eljuttassák Az út a boldogsághoz című erkölcsi szabálygyűjteményt az emberekhez Budapest központjában. Az út a boldogsághoz önkéntesei zöld pólókban járták a várost és ajándékként adták át a járókelőknek a füzeteket.
Az út a boldogsághoz könyvet L. Ron Hubbard, humanitárius azzal a szándékkal írta 1981-ben, hogy segítséget nyújtson az emberi erkölcsök felemelésére. A könyvet olvasva egyetemes értékekről tanulhatunk bárki számára érthető módon, és tiszteletben tartva mások vallásos meggyőződését. A könyv ilyen és ehhez hasonló emberi alapigazságokat tartalmaz pontokba szedve, mint például: törekedj az igazsággal élni, ne tégy semmi törvényelleneset vagy légy méltó a bizalomra.

Nagyon sokan elfogadták a nem vallásos erkölcsi szabálygyűjteményt, sőt voltak akik többet is kértek, hogy szomszédaiknak, családtagjaiknak és barátaiknak is vigyenek belőle. Voltak akik azonnal elkezdték olvasni a füzetet és jelezték, hogy ezt mindenhová el kellene juttatni, valamint hogy erre van most a legnagyobb szükség.

Az út a boldogsághoz füzeteket nem csak Budapesten, hanem Szegeden is osztották, hogy minél több emberhez jusson el az a 21 szabály, melynek betartásával egy békésebb és boldogabb Magyarországot tudunk közösen létrehozni, hiszen ahogy L. Ron Hubbard is írta: „Bár mások boldogságát senki sem tudja garantálni, a túlélésre és boldogságra való esélyükön lehet javítani. És ha az ő esélyük javul, a tiéd is javulni fog. Módodban áll megmutatni az utat egy kevésbé veszélyes és boldogabb élethez.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek