2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

102 születésnap ünneplése Szikszón

102 születésnapját ünnepli Szikszón július 18-án, Szikszón Román Andrásné, Anna néni. A nem mindennapi születésnapon Füzesséri József Szikszó polgármestere köszöntette virággal és ajándékkal az idős hölgyet pénteken délelőtt.

Anna néni unokája- Csorba Sándorné, Ilona- családjával él Szikszón nagy szeretetben. A ma is jó testi és szellemi egészségnek örvendő hölgy, szeret olvasni – minden reggel elolvassa, az Észak-magyarországot- görög keleti vallásúként sokat imádkozik. a hosszú élet titkát a szeretetteljes családban látja. Anna néni Alsógagyon látta meg a napvilágot egy paraszt család legkisebb gyermekeként. Egész élete szülőfalujához kötötte, hiszen ott ment férjhez, és ott dolgozott a helyi termelőszövetkezetben. A férjét még 1975-ban elveszette. Úgy 15 évvel ezelőtt költözött be Szikszóra a lányához, aki ez év januárjában hunyt el.

Anna nénit a 102. születésnapján unokák és a dédunokák vették körül. Meghatódva fogadta Szikszó város polgármestere Füzesséri József ajándékát, és arról beszéltek: szeretnék majd jövőre a 103. születésnapot is ilyen örömmel ünnepelni.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ünnepi Könyvhét
Egy tűt nem lehetett volna leejteni ma az Ünnepi Könyvhéten, Budapesten a Vörösmarty téren. Több száz kiadó, több ezer ember, több tízezer könyv bi…

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…