2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Hatalmas bulit rendezett DJ Dominique világsztárok és hazai közkedvelt művészek társaságában

Hatalmas bulit rendezett DJ Dominique világsztárok és hazai közkedvelt művészek társaságában

Egy rendhagyó Fergeteg Partyn kapcsolódhatott ki a közönség a retro slágerekre, egy varázslatos helyszínen. Világsztárok szórakoztatták a közönséget az újonnan nyílt MVM Dome csarnokban: Dr. Alban, Lou Bega, Culture Beat, East 17 képviselték a külföldi retro stílust, a házigazda, DJ Dominique közkedvelt örökzöld számokkal fergeteges bulit csapott. A magyar fellépők közül pedig Auguszt Bárió, Csordás Tibi (Fiesta), a Groovehouse, Happy Gang, Kozmix, Mr. Rick, a Neoton Famíliából Végvári Ádám továbbá Zoltán Erika varázsolta el az érdeklődőket.

 

Dr. Alban It’s my life, „Sing Hallelujah!”, a Culture Beat „Mr. Vain”, az East 17 „It’s alright” vagy Lou Bega „Mambo No. 5” című világslágereire szinte felrobbant az MVM Dome. A közönség tombolt a népszerű külföldi zenekarok számaira. A magyar fellépők is nagy sikernek örvendtek, a közönség táncolt a féktelen estén. DJ Dominique ismét kitett magáért, és egy hatalmas bulit hozott össze újra, a vendégek együtt énekelték hazánk és a világ legnagyobb slágereit. Az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasa ennek a fantasztikus estének a házigazdájaként gondoskodott a forró hangulatról, és varázsolta a Dome-ot a ’90-es évek diszkójává. Rendhagyó időutazásként élték meg a résztvevők az eseményt, a zene és a tánc egy dicső, békebeli korszakába repítette őket. A legismertebb dalok és legendás előadók élőben zengtek az újonnan megnyílt csarnokban.

 

DJ Dominique részletezte, hogy a rendezvény a vártnál is jobban sikerült, a tömeg önfeledten szórakozott a fellépőknek, az ismert zenének, a látványvilágnak és a kiváló hangzásnak köszönhetően.  

– A retro egy igényes műfaj, és összeköti a családtagokat.  Úgy látom, hogy sokszor a szülők a gyerekeik társaságában szórakoznak, és együtt éneklik azokat a dalokat, amelyek a szülők vagy nagyszülők gyerekkorában népszerű slágerekként voltak ismertek. Így volt ezen a bulin is. Ez az egyedi Fergeteg Party megszervezése során az volt a fő célunk, hogy egy igényes rendezvényt hozzunk létre, remek helyszínen, fantasztikus fellépőkkel. A Broadway iroda tulajdonosainak köszönhetően sikerült megszervezni, hogy közkedvelt világsztárok lépjenek fel Budapesten. Különleges díszletekkel, videós, látványos elemekkel igyekeztünk elvarázsolni a közönséget. A producernek hála az ötleteinket megvalósíthattuk, például nagy sikernek örvendett a terem közepén egy forgó DJ pult, amelyik körbefordult teljesen 360 fokban, és faltól falig videókat vetítettünk. Számos közszereplő, sportoló, művész, influenszer szórakozott a Fergeteg Partyn – mesélte Várkonyi Attila, ismert nevén DJ Dominique.

– A magyar fellépők – Auguszt Bárió, Csordás Tibi (Fiesta), a Groovehouse, Happy Gang, Kozmix, Mr. Rick, a Neoton Famíliából Végvári Ádám továbbá Zoltán Erika – elképesztő bulit csaptak, a vendégek táncoltak az örökzöld zeneszámokra. A külföldi sztárok, Dr. Alban, Lou Bega, East 17 és a Culture Beat is hatalmas partyt adott – mondta Dj Dominique.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek