2024. 05. 3. péntek

Tímea, Irma
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Ezért érdemes lampionokkal dekorálni a kertünket!

Amikor kertünk feldíszítése, egyedibbé tétele a célunk, rengeteg megoldás jöhet számításba, de a legütősebbek általában azok, amelyek egyszerre funkcionálnak igényes dekorelemként, ugyanakkor hangulatvilágításként is bevethetők. 

Erre a célra tökéletesek a lampionok, amelyekkel ráadásul igazodhatunk az aktuális ünnephez, alkalomhoz, hiszen elérhetők színes, fehér, mintás változatok egyaránt.

Napelemes lampion fényfüzérek

Szerencsére könnyebb a dolgunk a beszerzésüket illetően, mint hisszük, érdemes körülnézni például a Deconline.hu kínálatában, ahonnan a legideálisabb lampion megvásárlása pillanatok alatt megoldható.

Mire figyeljünk a kiválasztás során? Először is azt tisztázzuk, hogy klasszikus, fehér színű lampion harmonizálna-e a teraszunk és kertünk többi elemével, stílusával, vagy pedig egy színes változat lenne a legmegfelelőbb. A szolár dekorfények előnye, hogy tulajdonképpen bárhol elhelyezhetjük őket, ugyanakkor magas hatékonyság és alacsony energiafogyasztás jellemzi ezeket a kiegészítőket.

A fényfüzéres megoldás nemcsak mutatós, hangulatos, de bevethető szinte bárhol, az erkélyen, a teraszon, az udvarban a kerítésen, a korlátokon.

Lampionok többféle színben, más-más formákban

Nagyon sokan bele sem gondolnak, hogy mennyi előnnyel jár, ha otthonosabbá, egyedibbé varázsoljuk kertünket, hiszen így még több közös programnak adhat teret, s egyúttal a szabadban töltött idő is kellemesebbé válik. Gyönyörű lampionokkal díszített teraszon emlékezetesebb lehet a családi ünnep, de ha csak relaxálni ülnénk ki, abból a célból is ideális színhelyet teremthetünk általuk.

Dönthetünk a klasszikus kerekded formájúak mellett, de hosszúkásabb kivitelek is elérhetők, ami pedig a színeket illeti, a fehérek ideálisak a legtöbb otthonba, de színesebb megoldások közül is válogathatunk.

Nem csupán az erkélyek, teraszok díszítésére alkalmasak, hanem a kerti sütögetők területét is hangulatosabbá tehetjük. A szolár cellás megoldásnak hála nappal az akkumulátor feltöltődik, szürkületkor pedig bekapcsolnak a fények, így egyszerre gondoskodhatunk a hangulatvilágításról, miközben nagyszerű dekorációs elemekként is megállják a helyüket.

A napelemes opciók előnyei

A napenergia segítségével környezetbarát módon biztosíthatunk különleges világítást, miközben energiahatékonyan üzemeltethetjük. Egyaránt alkalmasak otthoni környezetben, de különleges alkalmak, például esküvők, fogadások megrendezésekor is remekül bevethetők.

A lampionok mellett számos egyéb napelemes kellék és kiegészítő is beszerezhető, melyek egységes, harmonikus összképet biztosítanak a kültéri helyszínek, kertek, udvarok esetében is. Egyedül rajtunk áll, hogy mit hozunk ki a csodálatos dekorációs elemek segítségével./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek