2024. 04. 28. vasárnap

Valéria
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
Protokollosok látogatása az Indonéz Köztársaság Nagykövetségén

Protokollosok látogatása az Indonéz Köztársaság Nagykövetségén

Protokollosok látogatása az Indonéz Köztársaság NagykövetségénŐexcellenciája Mangasi Sihombing úr, az Indonéz Köztársaság rendkívüli és meghatalmazott nagykövete 2010. április 28-án fogadta a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének tagjait. Egyesületünk vezetése régóta szeretné megvalósítani az Országok és szokások” címet viselő előadássorozatot, amely április hónapban indult útjára. Egyesületünket nagy megtiszteltetés érte, ugyanis a fenti témában szervezett első előadás számára az Indonéz Köztársaság Nagykövetsége adott otthont és Őexcellenciája Mangasi Sihombing úr, rendkívüli és meghatalmazott nagykövet és a nagykövetség diplomata állománya tartott számunkra értékes és érdekes tájékoztatót országa protokolláris szokásairól majd szívesen válaszolt kérdéseinkre.

A tájékoztató után ajándékozásra is sor került.

 

Tudnivalók a Nagykövetségről:

http://www.indonesia.hu/

 

Az előadást és beszélgetést követően csodásan terített asztaloknál folytattuk a kötetlen beszélgetést állófogadás formájában, amelyet a diplomaták feleségei készítettek elő számunkra, így megkóstolhattuk az ország ízeit is, ahol a fő étek a rizs.

Megállapíthattuk, hogy Indonézia csodás szigetvilág, független, demokratikus ország Délkelet-Ázsiában, fővárosa Jakarta. A világ negyedik legnépesebb országa, egyben a legnépesebb muszlim-többségű ország is. Nagykövet úr is gyakran idézte fel tájékoztatójában ezt a sajátos hitvilágot. A Föld legnépesebb muzulmán demokráciája.

Az országot 18.100-nál is több sziget alkotja, amelyek közül közel 6.000-en élnek emberek, közigazgatása is sajátos. Szigetei az egyenlítő két oldalán helyezkednek el, így sajátos trópusi éghajlata van. A Föld leghosszabb szigetcsoportján, az Indonéz-szigeteken terül el, a Maláj-félsziget (amelyen Malajzia nyugati része, déli csücskén pedig Szingapúr helyezkedik el).

Minden más tudnivaló és érdekesség az országról:

Az épületet és a Nagykövetség területét elhagyva tényleg úgy éreztük magunkat, mintha Indonéziában jártunk volna, amelyről a képek is tanúskodnak. Köszönjük a szervezést és ezt a csodás indonéz estet.

Dr.Vámos Lászlóné

 

Protokollosok látogatása az Indonéz Köztársaság Nagykövetségén Protokollosok látogatása az Indonéz Köztársaság  Nagykövetségén Protokollosok látogatása az Indonéz Köztársaság  Nagykövetségén Protokollosok látogatása az Indonéz Köztársaság  Nagykövetségén

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek