2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Ajándékozz állatos vászonképet!

Ha valamelyik családtagodnak, barátodnak vagy ismerősödnek közeledik a születésnapja, és te nem igazán tudod eldönteni, hogy mit ajándékozz neki, akkor adj vászonképet! Biztosan az ünnepelt is unja már az ezredik tollat vagy a harmincadik bögrét. A vászonkép nemcsak különlegessé, hanem rendkívül elegánssá és hangulatossá tudja varázsolni a lakást.

 

Nemcsak kész vászonkép rendelésére van lehetőség, hanem saját magad is megtervezheted, mivel díszítenéd fel a születésnapos lakását. Tehát egyedi készítésű vászonképet is adhatsz. Ha az illetőnek van kedvence, például egy kutyája vagy egy macskája, akár az állat fényképével ellátott vászonkép is kitűnő választás lehet.

 

Miért jó ötlet a vászonkép az állattal?

 

Ha az ünnepelt barátunknak van valamilyen állata, úgy az egész biztosan nagyon fontos szerepet játszik az életében. Egy kutya, egy macska vagy akár egy nyúl az évek során olyannyira hozzánőhet az ember szívéhez, hogy szinte családtaggá válik. Éppen ezért kiváló alternatíva lehet, ha az adott kedvenccel díszített vászonképet ajándékozzuk ahelyett, hogy egy snassz bögrét adnánk.

 

A Vaszonkepem.hu egyedi vászonképeket biztosít, így feltétlenül érdemes ellátogatni az oldalra, és szétnézni a kínálatban. Nemcsak rendkívüli ajándékról van szó, hanem olyan relikviáról, amely egész életében megmarad neki. Akárhányszor csak ránéz a vászonképre az íróasztala felett, ellágyul a szíve, hiszen meglátja a kedvenc hörcsögét vagy macskáját.

 

De hogyan néz ki pontosan a rendelés folyamata?

 

Léteznek online alkalmazással rendelkező társaságok, amelyeknél lehetőség van saját képet feltölteni. Titokban lefényképezed tehát a családtagod, barátod, ismerősöd állatkáját vagy megpróbálsz szerezni róla egy képet, ezután feltöltöd azt.

 

Leggyakrabban a jpeg vagy png típusú fájlokat szokták elfogadni, de természetesen más képformátum feltöltésére is lehetőség van. Ezt követően csak meg kell határoznod a stílust és a méretet.

 

Bárhogyan döntesz, az alkotói folyamat során lehetőséged lesz igazi művésszé válni, hiszen te magad választod ki a képet, és tervezed meg azt.

 

A megfelelő minőség elengedhetetlen

 

Ahhoz azonban, hogy igazán örömet szerezhessünk az ünnepeltnek, tanácsos minél jobb minőségű képet feltöltenünk. Ez azt jelenti, hogy minél nagyobb a kép felbontása, annál jobb. Javasolt nagyobb méretű fotót feltöltenünk, hogy még élvezetesebb és szebb legyen a végeredmény.

 

Nem árt, ha valóban emlékezetes pillanatot választunk, olyat, amely csak a születésnapos vagy népnapos kedvencére jellemző. Az sem baj, ha a gazdi is szerepel rajta, hiszen így még nagyobb a valószínűsége annak, hogy elnyerjük a tetszését.

 

Mindenképp fontoljuk meg ezt a lehetőséget, amely örökké ott marad majd a megajándékozott emlékezetében./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek