2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A női gardrób legfontosabb darabja: az a bizonyos kis fekete ruha

A női gardrób legfontosabb darabja: az a bizonyos kis fekete ruha

A kis fekete ruha az az örök klasszikus darab, mely egyértelműen az elegancia megtestesítője. Nem hiányozhat egy hölgy ruhásszekrényéből sem, hiszen ez egy olyan eleme az öltözködésünknek, mellyel minden valamit magára adó nő rendelkezik. 

 

 

 

 

 

 

Igazán sokoldalúan használható, a kifinomult és az elegáns megjelenés megtestesítője!

 

Mit jelent ma a kis fekete ruha?

 

Máig tartó jelentőségét alapvetően Coco Chanelnek tulajdonítjuk, de már a viktoriánus korszakban is használták ezeket a ruhadarabokat. Ekkor még alapvetően a fekete színt a gyász szimbólumaként azonosították. Az igazi népszerűséget azonban Chaneltől számítjuk, de más tervezők is szívesen alkalmazták. Számos fazonban és stílusban találkozhattunk vele az utóbbi évtizedekben.

 

Különlegessége, hogy egyszerre lehet konzervatív és elegáns, ugyanakkor szexi is, hogyha ezt kívánja meg az alkalom. Olyan mint egy üres vászon, melyre bárki ráfestheti a saját stílusát. Egyedül rajtad áll, hogy milyen szerepet szánsz neki. Lehet ez az alkalmi estek tökéletes koktélruhája, de a professzionális üzleti megjelenéshez is hozzájárulhat.

 

Biztosan a te gardróbodban is találnánk egyet!

 

Ez az a ruhadarab, amiről egyértelműen állíthatjuk, hogy nem fog minket cserben hagyni. Éppen ezért, minden nő gardróbjában helye van. Sőt, lehet, hogy nem is egy, hanem akár több kis fekete ruhával is rendelkezünk. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy bármilyen alkalomhoz megfelelő lehet. Egyszerűen kombinálhatjuk a különböző kiegészítőkkel és színének köszönhetően mindenkinek jól áll. Mondhatjuk azt is, hogy ez egy igazi verhetetlen darab.

 

A kis fekete ruha a divat egyik halhatatlan szereplője. Azonban érdemes végiggondolnunk hogyan is fordulhatott elő, hogy a nők immár száz év alatt sem unták meg ezt ruhadarabot? A válasz nagyon egyszerű, hiszen a kis fekete ruha az, ami képes adaptálódni minden korszak igényeihez. Időről időre megújul, képes az átalakulásra és mindezt úgy, hogy hű marad az eredeti üzenethez és igazi stílusos megjelenést jelent.

 

Neked még nincs kis fekete ruhád? Nézz körül a Griff Webshop Calvin Klein termékei között és biztosan találsz egy számodra megfelelő, elegáns darabot!

 

Tedd egyedivé stílusos kiegészítőkkel!

 

Bár a kis fekete ruha marad, de a trendek azért változnak. Használd ruhatárad bástyájaként, amihez bármilyen stílusnak megfelelő kiegészítőt választhatsz! Ebben is rejlik ennek a ruhának a sokoldalúsága, hiszen a kiegészítőkkel még tovább fokozhatjuk a hatást és nyomatékosíthatjuk azt az üzenetet, melyet a kis fekete ruha közvetít.

 

Egy jól megválasztott táskával vagy cipővel a saját stílusodra szabhatod. A megfelelő ékszerek kiválasztásával pedig bármilyen alkalomra tökéletessé teheted, így remekül helyt állhatsz ugyanabban a ruhában egy alkalmi eseményen és egy szombat esti buliban is. Csak arra figyelj, hogy jól válaszd meg hozzá a kiegészítőket!/X/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek