2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Minőségi beltéri ajtók az otthonokba!

Egy otthon hangulatát jelentős mértékben befolyásolja az, hogy milyen nyílászárók vannak benne. A bejárati ajtón és az ablakokon felül a beltéri ajtók is sokat hozzáadhatnak vagy akár el is vehetnek egy lakás stílusából.

 

 

 

 

 

 

Milyen szempontok alapján érdemes választani?

 

Fontos kérdés, hogy milyen minőségre vágyunk! Az Ajtóház beltéri ajtói között megtalálható az egyszerű, de nagyszerű dekorfóliás kivitel, illetve az eggyel komolyabb szintet képviselő CPL felületű ajtók is, de a magas színvonalú festékszórt nyílászárók és a prémium szintű nemesfa ajtók egyaránt a kínálat részét képezik.

 

A választáskor kiemelt szempontként jelenik meg az, hogy milyen méretű ajtóra van szükségünk, hiszen a falnyílások lehetnek szabvány szerintiek és attól eltérőek is. Amennyiben szabványtól eltérő ajtóra van szükségünk, akkor mindenképpen olyan típust kell választanunk, amelyik rendelhető, hiszen az előre elkészült ajtók mérete eleve adott és mindig a szabványoknak felel meg.

 

A rendelés maga is lehet egy fontos szempont, hiszen ez nyilvánvalóan hosszabb várakozási idővel fog együtt járni, mint a kész ajtók esetén, amelyek akár azonnal haza szállíthatóak.

 

Hogyan szállíthatjuk haza a kész beltéri ajtóinkat?

 

Gyakori, hogy a vásárlók spórolni szeretnének a szállításon, ezért sokszor felmerül a kérdés, hogy tetőcsomagtartón haza tudják-e szállítani az új nyílászáróikat.

 

Habár ez fizikailag kivitelezhető, mégsem javasolt. Hiszen ha az egyszerűbb CPL ajtókkal számolunk is, abban az esetben is arra az eredményre fogunk jutni, hogy öt darab ajtót szállítva már egy közel nyolcvan centiméter magas csomagot kapunk, aminek ráadásul a súlya sem elhanyagolható.

 

Ez pedig jelentős instabilitást okoz a jármű és persze a benne ülő személyek számára is, ami rendkívül balesetveszélyes. Amennyiben egy magasabb minőségű ajtóra esik a választás, még magasabb lesz ez a “torony.” Például öt darab nemesfa ajtó egymáson már mintegy százharminc centiméternyi plusz magasságot jelentene az autó tetején.

 

A megbízható szállítási eszköz egy teherautó lesz, s a szakszerű szállítás azt is garantálja, hogy sérülésmentes ajtókat szereltethetünk be az otthonunkba.

 

Mi minden érhetné még az autó tetején a beltéri ajtóinkat?

 

Mivel könnyen balesethez vezethetnek, ezért eleve vállaljuk a kockázatot a tetőcsomagtartós megoldással, hogy tönkremennek az újonnan vásárolt ajtóink. Így pedig vajmi kevés örömünket lelhetjük abban a tényben, hogy megspóroltuk a szállítási költségeket.

 

Az autó tetején utaztatva ráadásul minden időjárási körülménynek kiszolgáltatjuk a drága nyílászárókat, amelyeken így olyan kedvezőtlen változások is elkezdődhetnek, amik nyomán gyors minőségromlás lesz az eredmény.

 

Amennyiben valóban arra vágyunk, hogy szép és elegáns beltéri ajtók legyenek beszerelve az otthonunkba, akkor ne sajnáljuk a professzionális házhoz szállítás díját, hogy sokáig  gyönyörködhessünk a végeredményben./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ezek most a legnépszerűbb motorok
Japán márkák a top 3-ban A jó idő beköszöntével kilőtt az érdeklődés a használt motorbiciklik iránt, és látszólag ebben a kategóriában kevésbé áré…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…