2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Vágó István: Ilyen miniszterelnökre lenne szüksége hazánknak!


Vágó István, a DK elnökségi tagjának Facebook-posztja:

https://www.facebook.com/photo?fbid=10222976453498683&set=a.1344378928411

Dobrev Kláráról sokan sok jót mondtak – mondanak. Hogy több évtizedes államigazgatási gyakorlata van, hogy több nyelven beszél, hogy szakmáját (közgazdász, jogász) magas szinten tanította is, mára – mint az Európai Parlament alelnöke – fontos nemzetközi kapcsolatokat is kialakított.

És mindezt nőként, feleségként, három gyermek édesanyjaként.

Mivel már voltak kalandjaim a médiában, valamivel bővebben jellemezném Klára nyilvános szerepléseit.
Ritka az olyan megszólaló, aki felkészülten, precízen fogalmazva, nyomdakészen tudja elmondani, amit fontosnak tart – ő ilyen. És mindezt általában mosolyogva, könnyedén, érthetően. Nagyobb beszédeket is fejből mond el (a férjétől tanulta – vagy a férje tőle?), ezért azok sokkal hatásosabbak, mint a papírból nyökögőkéi. „Szereti a kamera” – ezt a szakmában így mondják…

Amióta politikai pályára lépett (EP-képviselőnek választották meg), rendszeresen visszatér választási programjához, beszámol megvalósulásának folyamatáról, a nehézségekről és a sikerekről egyaránt.

A sokak által kínosnak tartott kérdések elől sem tér ki. Felmenőit, szülőházát is sokan emlegetik, mégsem támad vissza azzal, hogy ugyanezeket miért nem vetik például Kövér házelnök szemére is… Többször fejtette ki, hogyan ítéli meg saját családtörténetét, köztük gyakran emlegetett nagyapja tetteit, a gondjaira bízott cég(ek) dolgait, férje politikai pályáját. Ideális riportalany!

Nekem Klára rátermettsége meggyőző. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki a jelenlegi rendszer végét, és egy új, tisztességes és sikeres Magyarország megteremtését várja.

És ajánlom Klára figyelmébe is – ilyen miniszterelnökre lenne szüksége hazánknak, ezért üdvös lenne, ha elfogadná jelöltségét erre a posztra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …