2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja dr. Beleznay Zsuzsannát, az előválasztás jelöltjét Budapest 5. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja dr. Beleznay Zsuzsannát, az előválasztás jelöltjét Budapest 5. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Dr. Beleznay Zsuzsanna Terézváros kereskedelméért, turizmusáért, valamint köztisztaságáért felelős alpolgármestereként dolgozik. A nyitott ajtók politikájában hisz, nap mint nap az emberek között járva jól ismeri a VI. és a VII. kerület problémáit. Számos, a kerületi közterek állapotát javító intézkedés fűződik a nevéhez, amelynek során átszervezték és hatékonyabbá tették a takarítást, és elsőként szabályozták a rövidtávú lakáskiadást. Szívén viseli a Terézvárosban és Erzsébetvárosban élőknek is munkát adó vállalkozások sorsát, alpolgármesterként is azon dolgozik, hogy minél könnyebb és sikeresebb legyen a járványhelyzet utáni újrakezdés.

Személyes céljának tekinti a családok, nők védelmét – igen aktív és elkötelezett ezekben a témákban. Elsőként vezette be a női fogadóórák intézményét, ahol az érintettek számára ad ingyenes jogi tanácsadást.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…