2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Támogatták a Jobbik javaslatát a Pest Megyei Közgyűlés ülésén

A Pest Megyei Közgyűlés tegnapi ülésén a többség támogatta a Jobbik azon javaslatát, hogy az Önkormányzat éljen felterjesztési jogával és a megyék konszolidálásának első lépéseként kérje a miniszterelnöktől és a nemzetgazdasági minisztertől, a 2002 óta folyamatosan csökkentett illetékbevételek és megosztott személyi jövedelemadó megyéknél maradó arányának 2002-es szintre való visszaállítását.
A javaslatot a Közgyűlés 22 igen szavazattal támogatta, így külön öröm számunkra, hogy a Jobbik hét képviselője mellett a Fidesz-frakció egy része is fontosnak érezte a megyei önkormányzatok megmentését. Örömmel látjuk, hogy a Fidesz egyes képviselői megértették: nem elég a szocialisták korábbi tevékenységével okolni a csődhelyzetet, tenni is kell ellene.

Reménykedve várjuk a kormányzat döntését, akiket ezúttal már saját képviselőik is figyelmeztetnek: nagy a baj! Bízunk benne, hogy az ország vezetése megérti immár saját képviselőinek üzenetét.

A Jobbik közgyűlési képviselőcsoportja nevében:

Csanádi Gábor Ferenc, a Jobbik Pest megyei frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…